|
Post by WorldofSuperman on Mar 16, 2010 10:07:04 GMT 2
Kezdésnek induljon ez a topik egy képpel a Checkmate-ből:
|
|
nevar
Full Member
Clois 4ever
|
Post by nevar on Apr 7, 2010 22:38:59 GMT 2
Na akkor én átjöttem ide
|
|
Jenny09
Junior Member
Chlollier in Chlollieland
|
Post by Jenny09 on Apr 7, 2010 22:51:23 GMT 2
Istenem de aktív ez a téma is
|
|
Jenny09
Junior Member
|
Post by Jenny09 on Apr 7, 2010 23:00:06 GMT 2
Egyébként válaszolva az üzidre.. tom,h Black Canary GA felesége a képregényben de.. akkor mi is volt ez a 8 évnyi Clana borzalom? 2. Akkor Alaina Huffman fog maradni s10-re? csakmert ugy tudtam más sorozata van, úgy meg nincs értelme kinyírni a Chlolliet amikor végre elkezdődött. Ha Chloe meghal akkor először szeretnék látni egy gyászoló olivert-persze ez meg túlzottan s9 első fele-, ha lelép akkor v. menjen vele és költözzenek star citybe legyenek boldogok aztán váljanak el mikor GA már öreg és talizik BC-vel XD (oké tom h ez csak álom). Vagy pedig előtte szalkítsanak de barátokként váljanak és nem Black Canary mijatt akivel Justinnak annyi a chemistryje mint egy kanállal. Arról nemis beszélve h ez a csak sorit nézőknek elég furi lenne. Sokan nem tudnak arrol h Ga és Bc házasok.. ha egyszercsak feltűnne dinah aztán ollie dobná érte chlot az érdekes lenne. Plusz azh tovább dolgozzanak mint GA és Watchtower még inkább:D Szal csak annyit mondok h Chlollienak elég nagy a rajongó tábora odakint-cikkeznek is rola meg folyton ezt kérdezgették justintól és Allisontól interjúkban- hogy hüjék lennének tönkretenni a dolgot ha nem muszáj. De persze ők az SV írói szal ... XD Oké én továbbra is bízok benne h BC csak a JLA dolgok mijatt jön, hátha kapunk híreket más JL-esekről is khm én pölö Bartnak örülnék.. meg Victornak őt is alig láttuk:S Monjuk Aquaman az maradhatna a víz alatt
|
|
nevar
Full Member
Clois 4ever
|
Post by nevar on Apr 7, 2010 23:09:07 GMT 2
Bocs, közben elkalandoztam, megnéztem az alternatív videókat. Én is jobban örülnék a Chloé-Oli párosnak. És szerintem nem is ők fognak szakítani, hanem Clark és Lois. Pont a 8 évadnyi rémálomból kiindulva, nem lehet felhőtlen ez a kapcsolat sem másfél évig. Én Bartot kedveltem legjobban közülük. Cloe meg nem halhat meg, ha most még játékot is csinálnak a Watchtowerből!
|
|
Jenny09
Junior Member
|
Post by Jenny09 on Apr 7, 2010 23:20:02 GMT 2
Off: milyen alternatív vidik? *le van maradva* Am. énis attól félek h Cloisék fognak, mert van 10. évad és nem lehet mindebn happy a főpárosnak :S De még mindig bízhatunk benne h zod és tess vet véget roppant sokoldalú kapcsolatának:D Lehetőleg zod halálával.. oké nem tehetek róla zod idegesít, illetve callum blue fura fejei meg akcentusa. meg igazából nem tom mit tudnak kezdeni vele még egy évadban :S és ha már vkinek meg kell halni a fináléban, akkor télleg zod legyen.. ugyebár clark, lois, oliver (?) biztonságban vannak.. bár jimmyt is megölték óóh bocsi Henry Jamest.. attól azóta se tértem magamhoz... (ugy értem milyen ember nevezi el egyik gyerekét Jamesnek másikat meg Henry Jamesnek... no comment) kiváncsi leszek h fog clark reagálni mikor megtudja h zod Maszatosat játszik.. és főlegh kihasználja Loist ő meg szegény mit sem sejtő segít az FBi ügynöknek XD istenem úgy tud idegesíeni h loist mindig kiütik az érekes részeknél vhogy.
|
|
Jenny09
Junior Member
|
Post by Jenny09 on Apr 7, 2010 23:21:39 GMT 2
Watchtoweres játék? ez komoly? jujj ez kell. én még csak vmi olyat halottam h megvették Chloe-karakterét a felújított DC comicsba? .. oké igazából semmit nem tudok a képregényekről *pirul*
|
|
nevar
Full Member
Clois 4ever
|
Post by nevar on Apr 7, 2010 23:22:41 GMT 2
|
|
nevar
Full Member
Clois 4ever
|
Post by nevar on Apr 7, 2010 23:28:30 GMT 2
03.23-i hír: "Jöhetnek a játékok!
A Margaret Weis Production oldalán tegnap írták ki, hogy idén 3 (!) Smallville szerepjáték fog megjelenni, gondolom először az Egyesült Államokban. Az első augusztus 1-én kerül a boltokba, mely a Smallville Corebook címet kapta, ezután következik október 1-én a Smallville High School Yearbook, majd december 1-én a Smallville: The Watchtower Report. A borító alapján az első kiadványban a 9. évados főszereplők bőrébe biztosan bele lehet majd bújni, de szerintem a korábbi karaktereket is választhatjuk vagy akár általunk kitaláltakat. A gimisben nyilvánvalóan a sorozat első 4 évadáról lesz szó, míg a harmadikban Chloe munkáját nézhetjük meg részletesebben: kutathatunk a LuthorCorp titkos projektjei után és segíthetünk Clarknak és a többi szuperhősnek a nyomozásban. Egyelőre ennyi derült ki a játékokról, de szerintem hamarosan több részletet is megtudhatunk. Mindenesetre már az is nagy szó, hogy Smallville-játék jelenik meg, de hogy egyből három...! "
|
|
nevar
Full Member
Clois 4ever
|
Post by nevar on Apr 7, 2010 23:31:34 GMT 2
Hát Zoddal ( illetve Callummal) kapcsolatban egyetértek veled! Az a nézés, amit levág! Nem ő a kedvencem az biztos, sőt!
|
|
Jenny09
Junior Member
|
Post by Jenny09 on Apr 7, 2010 23:31:38 GMT 2
03.23-i hír: "Jöhetnek a játékok! A Margaret Weis Production oldalán tegnap írták ki, hogy idén 3 (!) Smallville szerepjáték fog megjelenni, gondolom először az Egyesült Államokban. Az első augusztus 1-én kerül a boltokba, mely a Smallville Corebook címet kapta, ezután következik október 1-én a Smallville High School Yearbook, majd december 1-én a Smallville: The Watchtower Report. A borító alapján az első kiadványban a 9. évados főszereplők bőrébe biztosan bele lehet majd bújni, de szerintem a korábbi karaktereket is választhatjuk vagy akár általunk kitaláltakat. A gimisben nyilvánvalóan a sorozat első 4 évadáról lesz szó, míg a harmadikban Chloe munkáját nézhetjük meg részletesebben: kutathatunk a LuthorCorp titkos projektjei után és segíthetünk Clarknak és a többi szuperhősnek a nyomozásban. Egyelőre ennyi derült ki a játékokról, de szerintem hamarosan több részletet is megtudhatunk. Mindenesetre már az is nagy szó, hogy Smallville-játék jelenik meg, de hogy egyből három...! " ááh utálom h usa mindig mindent előbb "megkap" :S am. ha már vidik és watchtower ez az új kedvenc vidim egyfojtában ezt nézem. Főcím egy rajongói spin-off sorozathoz: www.youtube.com/watch?v=rqyca7CG5xQ
|
|
nevar
Full Member
Clois 4ever
|
Post by nevar on Apr 7, 2010 23:38:38 GMT 2
tényleg jó! Szeretem ezt a részt. Nekem most még saját magam számára is meglepő, de egy Lanás videó a kedvencem. Meg egy Chloe-Jimmy-s. Ez nem meglepő Miért lépsz ki mindig?
|
|
Jenny09
Junior Member
|
Post by Jenny09 on Apr 7, 2010 23:51:40 GMT 2
nekem nem írja h ki vagyok lépve:S szal Chimmyt bírtad? te vagy az első akit találtam XD lana.. jézusom akkor nagyon jónak kell lennie. viszont én most megyek aludni, szijó, jó éjt
|
|
nevar
Full Member
Clois 4ever
|
Post by nevar on Apr 7, 2010 23:59:46 GMT 2
Mind a két videó benn van az ajánlott videók között.
Szia.
|
|
Jenny09
Junior Member
|
Post by Jenny09 on Apr 8, 2010 13:21:26 GMT 2
hah csak kérnem kellett erre tádám itt egy új spoiler h visszajön Victor (Cyborg), már nem is félek annyira Black Canary miatt. húú elég nagy zsúfoltság lesz ebben az évadzáróban
|
|