|
Post by WorldofSuperman on Apr 8, 2010 14:17:39 GMT 2
Sziasztok! Örülök, hogy felélénkült ez a téma. Ausiello bácsi adott nekünk még egy betűt a kirakóshoz, úgyhogy szerintem már biztos, hogy ez lesz a megfejtés: A major couple will break up. = Egy fő(?) páros szakítani fog. Remélem, nem Clark és Lois, mert az írók anno nagyon beígérték, hogy nem lesz olyan ez a kapcsolat, mint a Lana és Clark féle: évad elején összejönnek, évad végén szakítanak... Szerintem Bart nem bukkan fel az évadzáróban, mert a színész épp promotálja az új Rémálom az Elm utcában filmet, amiben szerepelt. Mindenesetre érdekes, hogy ennyi JLA és JSA tag felbukkan egy szimpla részben. Két dolog miatt is: ha ennyien vannak, tuti valami nagy dolog készül. Viszont mindegyikükből csak egy picit fogunk látni, ha ennyi szereplő van
|
|
|
Post by WorldofSuperman on Apr 8, 2010 14:31:52 GMT 2
Még egy kicsit bogarásztam a topikot: 1. Zod engem is marhára idegesít... állandóan tátott szájjal játsza a nagymenőt... 2. szerepjáték: szerintem nagyon klassz ötlet, bár szerintem nagyon minimális az esélye, hogy magyarul meg fog jelenni. Remélem sikerül rábeszélni Eddy-t, hogy üljön neki a fordításnak. Szerencsére aranyból van a szíve (és akkor játszhatnánk... valahogy) 3. Ja majd elfelejtettem, ide is beírom: durancemagazine.orgEz egy ingyenes online magazin, főleg Erica Durance-ról, de lesz benne egy csomó Smallville is (már amennyit a köv. számból láttam/hallottam) Az alábbi cikkeket fogjuk lefordítani (vagy nem): 1. Who's Durance (Erica életpályája) +2. The Year of Lois Lane (ebben nincs semmi újdonság, Lois 9. évados ténykedéséről szól, nincs tervben a fordítása, de ha nagyon szeretnétek...) -3. Wonder Lane: Secret Origin (ezt írta Eddy ) +4. Can't get enough of Smallville (ez 50-50%, a 10. évad miatti izgalomról szól) 5. An Absolute Joy +6. Twitter dolog (ezt csak azt érinti, aki Twitterezik: a rajongók szeretnék jövőre ED-t 22 részben látni, ezért a Smallville bemutatója alatt igyekeznek trend témává tenni, hogy az írók is észrevegyék - egyébként ők is fent vannak, és ha írtok nekik, válaszolnak is) 7. Interjú Louis Fabre-val (ő a Smallville zeneszerzője, valószínű le lesz fordítva) Két dolog van még, egy 60 másodperc interjú és a Sherwood-i Erdő titka (vagy valami ilyesmi volt a magyar címe) kritikája - ez igény szerint kerül ki.
|
|
Eddy
Junior Member
|
Post by Eddy on Apr 8, 2010 17:29:47 GMT 2
Még egy kicsit bogarásztam a topikot: 1. Zod engem is marhára idegesít... állandóan tátott szájjal játsza a nagymenőt... 2. szerepjáték: szerintem nagyon klassz ötlet, bár szerintem nagyon minimális az esélye, hogy magyarul meg fog jelenni. Remélem sikerül rábeszélni Eddy-t, hogy üljön neki a fordításnak. Szerencsére aranyból van a szíve (és akkor játszhatnánk... valahogy) 3. Ja majd elfelejtettem, ide is beírom: durancemagazine.orgEz egy ingyenes online magazin, főleg Erica Durance-ról, de lesz benne egy csomó Smallville is (már amennyit a köv. számból láttam/hallottam) Az alábbi cikkeket fogjuk lefordítani (vagy nem): 1. Who's Durance (Erica életpályája) +2. The Year of Lois Lane (ebben nincs semmi újdonság, Lois 9. évados ténykedéséről szól, nincs tervben a fordítása, de ha nagyon szeretnétek...) -3. Wonder Lane: Secret Origin (ezt írta Eddy ) +4. Can't get enough of Smallville (ez 50-50%, a 10. évad miatti izgalomról szól) 5. An Absolute Joy +6. Twitter dolog (ezt csak azt érinti, aki Twitterezik: a rajongók szeretnék jövőre ED-t 22 részben látni, ezért a Smallville bemutatója alatt igyekeznek trend témává tenni, hogy az írók is észrevegyék - egyébként ők is fent vannak, és ha írtok nekik, válaszolnak is) 7. Interjú Louis Fabre-val (ő a Smallville zeneszerzője, valószínű le lesz fordítva) Két dolog van még, egy 60 másodperc interjú és a Sherwood-i Erdő titka (vagy valami ilyesmi volt a magyar címe) kritikája - ez igény szerint kerül ki. W, ugye tudod, hogy mennyire szeretlek az ilyen bejegyzésekért.
|
|
nevar
Full Member
Clois 4ever
|
Post by nevar on Apr 8, 2010 17:47:55 GMT 2
Én azt szeretném Tőletek kérni - és Eddy már úgyis perfekt a hasonló témákban lásd trailereket -, h ha valamelyik szereplő vmelyik show-ban szerepel, akkor azt feliratozva feldobnátok-e a WOS (ill. YT) oldalra ezután?
|
|
Eddy
Junior Member
|
Post by Eddy on Apr 8, 2010 18:40:28 GMT 2
Én azt szeretném Tőletek kérni - és Eddy már úgyis perfekt a hasonló témákban lásd trailereket -, h ha valamelyik szereplő vmelyik show-ban szerepel, akkor azt feliratozva feldobnátok-e a WOS (ill. YT) oldalra ezután? Ha akad ilyen, akkor igen. Ha esetleg kihagynánk egyet, linkeld ide és akkor megcsinálom.
|
|
nevar
Full Member
Clois 4ever
|
Post by nevar on Apr 8, 2010 19:51:01 GMT 2
De jól jöttetek volna nyáron a Comic Con-kor
|
|
Eddy
Junior Member
|
Post by Eddy on Apr 8, 2010 19:55:31 GMT 2
De jól jöttetek volna nyáron a Comic Con-kor Hehe, idén is lesz Comic-Con és lesz Smallville panel is. ;D
|
|
Eddy
Junior Member
|
Post by Eddy on Apr 8, 2010 20:36:03 GMT 2
9.20 Sacrifice spoiler:
Tess és Chloe az Őrtoronyban kerülnek csapdába, Oliver úgy dönt, hogy szembeszáll Zod-dal, illetve Clark rájön, hogy Zod katonáinak szuperereje van.
|
|
Jenny09
Junior Member
Chlollier in Chlollieland
|
Post by Jenny09 on Apr 8, 2010 22:14:31 GMT 2
De jól jöttetek volna nyáron a Comic Con-kor annél nekem is.. most kedvet kaptam újranézni 2009-es és 2008ast de nagyon béna a kép és hang és van egy csomó cucc amit nem értek:s
|
|
Jenny09
Junior Member
|
Post by Jenny09 on Apr 8, 2010 22:16:49 GMT 2
9.20 Sacrifice spoiler:Tess és Chloe az Őrtoronyban kerülnek csapdába, Oliver úgy dönt, hogy szembeszáll Zod-dal, illetve Clark rájön, hogy Zod katonáinak szuperereje van. Gahh miért van ettől vhogy Failsday.. izé Doomsday érzésem? de arra kiváncsi lennék ki zárja össze Chloet és Tess.. ésh úgy alapból mit keres tess a WT-ben? hümm..
|
|
Eddy
Junior Member
|
Post by Eddy on Apr 8, 2010 22:26:26 GMT 2
9.20 Sacrifice spoiler:Tess és Chloe az Őrtoronyban kerülnek csapdába, Oliver úgy dönt, hogy szembeszáll Zod-dal, illetve Clark rájön, hogy Zod katonáinak szuperereje van. Gahh miért van ettől vhogy Failsday.. izé Doomsday érzésem? de arra kiváncsi lennék ki zárja össze Chloet és Tess.. ésh úgy alapból mit keres tess a WT-ben? hümm.. A nap idézete: Zod az új Doomsday. ;D Tuti lesz valami, ha az évadzáróban majdnem az egész JLA felsorakozik a JSA-val kiegészítve...
|
|
Jenny09
Junior Member
|
Post by Jenny09 on Apr 8, 2010 22:52:27 GMT 2
Gahh miért van ettől vhogy Failsday.. izé Doomsday érzésem? de arra kiváncsi lennék ki zárja össze Chloet és Tess.. ésh úgy alapból mit keres tess a WT-ben? hümm.. A nap idézete: Zod az új Doomsday. ;D Tuti lesz valami, ha az évadzáróban majdnem az egész JLA felsorakozik a JSA-val kiegészítve... legalább értelmet nyert al septien tweetje, Watchtowere lesz két teamnek is. "...who Chloe will be interacting with in the finale and will fans like it?" @nzs23 Lots of folks, and yes, I think fans will think it's cool... I hope ; ) " (Kivel fog Chloe kapcsolatba kerülni a finéléban? Sok emberrel, és igen sztem a rajongóknak tetszeni fog... remélem hát ki ne szeretné a JLA/JSA-t monjuk ennyi emberrel: clark, lois, tess, chloe, oliver, zod, cyborg, BC, hawkman, stargirl meg gondolom John Johnes és a kandoriak, esetleg amanda waller meg az egész checkmate storyline... kb mkire jut 2 perc:P
|
|
Eddy
Junior Member
|
Post by Eddy on Apr 9, 2010 0:37:37 GMT 2
A nap idézete: Zod az új Doomsday. ;D Tuti lesz valami, ha az évadzáróban majdnem az egész JLA felsorakozik a JSA-val kiegészítve... legalább értelmet nyert al septien tweetje, Watchtowere lesz két teamnek is. "...who Chloe will be interacting with in the finale and will fans like it?" @nzs23 Lots of folks, and yes, I think fans will think it's cool... I hope ; ) " (Kivel fog Chloe kapcsolatba kerülni a finéléban? Sok emberrel, és igen sztem a rajongóknak tetszeni fog... remélem hát ki ne szeretné a JLA/JSA-t monjuk ennyi emberrel: clark, lois, tess, chloe, oliver, zod, cyborg, BC, hawkman, stargirl meg gondolom John Johnes és a kandoriak, esetleg amanda waller meg az egész checkmate storyline... kb mkire jut 2 perc:P Igen, ennek a nagy hőshadjáratnak tényleg nagy értelme van, ha innen nézzük. Viszont szerintem Amanda Waller és John Johns nem biztos, hogy felbukkannak, mert eddig nem esett szó róla... Bár ezt a nagy tömeget a 8. évad nyitányában is elég 'jól' megoldották... szóval még lehet esélye a résznek.
|
|
Jenny09
Junior Member
|
Post by Jenny09 on Apr 9, 2010 1:15:30 GMT 2
az is igaz.. főleg mi lenne ha mondjuk nem is tudom.. együtt dolgoznának az életben egyszer? akkor nem lenne gond h kit mennyit adnak be, mivel többen lennének egy jelenetben... hümm számomra olyan fura lenne a nagy finálés JLA/JSA showdown vs kandorians ? checkmate/AW? John nélkül mivel h jelen volt ebben az évadban (és visszatért az ereje). ugyebár az AJ-ben és most a Checkmateben is elég fontosnak tűnik... hacsak nem történik előtte vele vmi.. khm kering egy teória 'chloe' elrablásáról is a Checkmateben de azt ink. nem írom le XD
|
|
Eddy
Junior Member
|
Post by Eddy on Apr 9, 2010 10:05:11 GMT 2
az is igaz.. főleg mi lenne ha mondjuk nem is tudom.. együtt dolgoznának az életben egyszer? akkor nem lenne gond h kit mennyit adnak be, mivel többen lennének egy jelenetben... hümm számomra olyan fura lenne a nagy finálés JLA/JSA showdown vs kandorians ? checkmate/AW? John nélkül mivel h jelen volt ebben az évadban (és visszatért az ereje). ugyebár az AJ-ben és most a Checkmateben is elég fontosnak tűnik... hacsak nem történik előtte vele vmi.. khm kering egy teória 'chloe' elrablásáról is a Checkmateben de azt ink. nem írom le XD Kár, pedig én kíváncsi lennék rá...
|
|