Jenny09
Junior Member
Chlollier in Chlollieland
|
Post by Jenny09 on Apr 9, 2010 21:35:40 GMT 2
nekem néha olyan érzésem van, h aki egyszer lelép svilleből akár halott is lehetne mer mki elfelejti.. szelektív memória vagy nemtom néha? hát a sville finálék eléggé megdöbbentőek sajnos nem a legjobb módon.. khm felrobbanó lana igazából egy klón (no comment), lex és clarkot maga alá temeti a magány erődje (khm akkor még nem olvastam spoilereket tehát nem tudtam, h rosenbaum ki fog szállni) óóh és persze meghal Jimmy Olsen.. izé Henry James (ez meg aztán def. no comment, főleg miután végre mindenre rájött, erre ennyi volt)
|
|
Eddy
Junior Member
|
Post by Eddy on Apr 9, 2010 21:45:07 GMT 2
nekem néha olyan érzésem van, h aki egyszer lelép svilleből akár halott is lehetne mer mki elfelejti.. szelektív memória vagy nemtom néha? hát a sville finálék eléggé megdöbbentőek sajnos nem a legjobb módon.. khm felrobbanó lana igazából egy klón (no comment), lex és clarkot maga alá temeti a magány erődje (khm akkor még nem olvastam spoilereket tehát nem tudtam, h rosenbaum ki fog szállni) óóh és persze meghal Jimmy Olsen.. izé Henry James (ez meg aztán def. no comment, főleg miután végre mindenre rájött, erre ennyi volt) Csak irónikus akartam lenni... de olyan smiley még nincs... ;D ;D
|
|
Jenny09
Junior Member
|
Post by Jenny09 on Apr 9, 2010 21:47:24 GMT 2
ehh bocsi a kirohanásért akkor, irásban nem jön ki az irónia XD mind1 a lénygh egyet értünk:D 4:14 Checkmate-ig
|
|
Eddy
Junior Member
|
Post by Eddy on Apr 9, 2010 21:54:04 GMT 2
ehh bocsi a kirohanásért akkor, irásban nem jön ki az irónia XD mind1 a lénygh egyet értünk:D 4:14 Checkmate-ig Bahh.... de jó... múlt héten valami iszonyat lassan ment az idő... ;D
|
|
Jenny09
Junior Member
|
Post by Jenny09 on Apr 9, 2010 22:03:58 GMT 2
ehh bocsi a kirohanásért akkor, irásban nem jön ki az irónia XD mind1 a lénygh egyet értünk:D 4:14 Checkmate-ig Bahh.... de jó... múlt héten valami iszonyat lassan ment az idő... ;D sztem akkor az már elvonási tünet volt mmint egy hónap sville nélkül nehéz. plusz én már december (!) óta az Escapet vártam mikor kijött a B&B-s spoiler Cloisra és Chlolliera XD szóval igen az egy nehéz nap volt XD
|
|
Eddy
Junior Member
|
Post by Eddy on Apr 9, 2010 22:08:11 GMT 2
Bahh.... de jó... múlt héten valami iszonyat lassan ment az idő... ;D sztem akkor az már elvonási tünet volt mmint egy hónap sville nélkül nehéz. plusz én már december (!) óta az Escapet vártam mikor kijött a B&B-s spoiler Cloisra és Chlolliera XD szóval igen az egy nehéz nap volt XD Azt mondjuk én is nagyon vártam! Igazából szerintem azért ment lassan az idő, mert addig is a többi fanatikussal húztuk egymás idegeit (Oroszlánkirály a Smallville-ban meg ilyen hülyeségek )
|
|
Jenny09
Junior Member
|
Post by Jenny09 on Apr 9, 2010 22:11:01 GMT 2
Oroszlánkirály a Smallville-ban? ;D *confused face*
|
|
Eddy
Junior Member
|
Post by Eddy on Apr 9, 2010 22:16:25 GMT 2
Oroszlánkirály a Smallville-ban? ;D *confused face* Hát ezért. Tök olyan, mintha egy szereplő rándult volna át az Escape-be. ;D ;D Attachments:
|
|
Jenny09
Junior Member
|
Post by Jenny09 on Apr 9, 2010 22:18:54 GMT 2
Oroszlánkirály a Smallville-ban? ;D *confused face* Hát ezért. Tök olyan, mintha egy szereplő rándult volna át az Escape-be. ;D ;D jah persze az állatkerti szökevény nem tom h képen néz e ki bénábban v. a jelent közben XD
|
|
Eddy
Junior Member
|
Post by Eddy on Apr 9, 2010 22:37:22 GMT 2
Hát ezért. Tök olyan, mintha egy szereplő rándult volna át az Escape-be. ;D ;D jah persze az állatkerti szökevény nem tom h képen néz e ki bénábban v. a jelent közben XD A képen marha béna... A részben szerintem egész jól megoldották... én halálosan kész voltam, mikor megláttam a promó képet... de egész hasonló lett végül a képregénybeli alakjához.
|
|
Jenny09
Junior Member
|
Post by Jenny09 on Apr 9, 2010 22:51:25 GMT 2
hát én nem olvasok képregényt, mmint nics rá felesleges pénzem szal nemtom ott milyen. de monjuk AJ-nál is iszonyú bénák voltak a jelmezek a képen és ott a részben pl tök jól néztek ki. 3:10 til checkmate
|
|
|
Post by WorldofSuperman on Apr 10, 2010 1:58:42 GMT 2
|
|
Jenny09
Junior Member
|
Post by Jenny09 on Apr 10, 2010 12:58:53 GMT 2
jézus az új trailer.. nem szeretem red-k clarkot. az egész promó tök ellentétben áll a Checkmate-ben történtekkel.
ugyebár ott mondta clarkh lehet h wallernek igaza van h háborúra készül mert nem biztos h a torony leégetése elég volt h megakadályozza a jövőt.. ésh oldalt kell választani. erre itt meg BFF lesz zoddal.. érdekes oldalt választott... mostmár télleg érdekel normális!clark reakciója arra h zod szabad idejében Blurnak adja ki magát:P
az meg poén h pont végre volt egy chloe/clark jelenet checkmateben h clark magára hagyta chloet erre itt meg úgy megüti h repül pár métert... jeez
am. én megértem chloet a kryptonit fegyverekkel ez a legnagyobb bizonyíték rá, most mi lenne ha az összes kandorit is megfertőznék és huss hirtelen úgy döntenek h viszlát emberiség?!... ha már nem is tudnák elpusztítani őket legalább lenne mivel harcolniuk ellenük.
a lényeg utálom red-k clarkot :S
mostmár csak az érdekel h jön metallo ehhez a részhez XD
|
|
nevar
Full Member
Clois 4ever
|
Post by nevar on Apr 13, 2010 22:22:21 GMT 2
Ha valakit nagyon érdekel, most olvastam ezt: And speaking of Lois (Erica Durance) and Clark (Tom Welling), Souders will only say that "their relationship will keep evolving up until the very last second of the season finale." Most akkor ki szakít a szezonfináléban??? Ha angolul fogtok irogatni, magyar fordítás nélkül, akkor én lehet, h leszokom erről az oldalról is. Volt már olyan Smallville-s fórum, ahova ezért nem megyek már fel
|
|
|
Post by WorldofSuperman on Apr 13, 2010 23:56:38 GMT 2
Ha valakit nagyon érdekel, most olvastam ezt: And speaking of Lois (Erica Durance) and Clark (Tom Welling), Souders will only say that "their relationship will keep evolving up until the very last second of the season finale." Most akkor ki szakít a szezonfináléban??? Ha angolul fogtok irogatni, magyar fordítás nélkül, akkor én lehet, h leszokom erről az oldalról is. Volt már olyan Smallville-s fórum, ahova ezért nem megyek már fel:( Bár tudom, nektek teljesen mindegy. Azt jelenti a lényege: Lois és Clark kapcsolata az évadfinálé legutolsó másodpercéig fejlődni fog.
|
|