nevar
Full Member
Clois 4ever
|
Post by nevar on Apr 14, 2010 0:05:21 GMT 2
Kösz, igen, tudom. Google translate segít, csak nem valami pontos, tanúm rá Eddy
|
|
nevar
Full Member
Clois 4ever
|
Post by nevar on Apr 18, 2010 7:25:20 GMT 2
Segítsetek majd légyszi a twitteren az #EDfor22 ügyben. Azt már megtaláltam, hogy csatlakozni lehet a topichoz ( v minek hívják ), de ha jól értettem W oldalán, akkor bejegyzést is kellene majd írni. Na ez az, amit még sosem tettem ott Eddy, hozzád már csatlakoztam. Ugye az a kis jel ami van melletted, azt jelenti, h tudod te is? Hehehe eléggé gázos vagyok, mi? ;D
|
|
Eddy
Junior Member
|
Post by Eddy on Apr 18, 2010 10:47:18 GMT 2
Segítsetek majd légyszi a twitteren az #EDfor22 ügyben. Azt már megtaláltam, hogy csatlakozni lehet a topichoz ( v minek hívják ), de ha jól értettem W oldalán, akkor bejegyzést is kellene majd írni. Na ez az, amit még sosem tettem ott Eddy, hozzád már csatlakoztam. Ugye az a kis jel ami van melletted, azt jelenti, h tudod te is? Hehehe eléggé gázos vagyok, mi? ;D Igen, én is 'visszakövettelek' téged, vagyis látom, ha valamilyen bejegyzést írsz. Ha nem érted a Twitter-t, ajánlom neked a Yamm.hu-t, mely a Twitter magyar nyelvű kiszolgálója. Ugyanaz, mint a Twitter, ugyanazzal a felhasználónévvel tudsz belépni. Az #EDfor22 lényege, hogy tök mindegy, miről írsz bejegyzést, csak ez szerepeljen benne: #EDfor22 (akár odabiggyesztheted az időjárásról írt bejegyzésed végére is, a lényeg, hogy minél többen írják be). Mert ha egy bizonyos idő alatt minél többen megemlítik a bejegyzéseikben ezt, akkor lesz trendtéma (ez csak a twitter.com-on látszik, a Yamm a magyar trendeket jeleníti meg).
|
|
|
Post by WorldofSuperman on Apr 21, 2010 21:20:03 GMT 2
Akkor mire is számíthatunk az évad fináléban: Zod és a kandoriak megtámadják a Földet. Chloe segítséget hív. Zod és Clark epikus harca. + a rész végén egy Clois cliffhanger (vagyis a legizgalmasabb résznél hagyják abba) Nem lenne rossz egy utalás a Lois&Clark 2 évad végi leánykérésére... de ez úgyis a Smallville....
|
|
Jenny09
Junior Member
Chlollier in Chlollieland
|
Post by Jenny09 on Apr 21, 2010 23:03:38 GMT 2
jahj az az epikus harc... sztem elkezdhetnénk tippelgetni max 1 perc.. jóindulattal:P
biztos h nem az "epikus" harc mijatt nézem majd a finálét:p
|
|
nevar
Full Member
Clois 4ever
|
Post by nevar on May 1, 2010 13:20:37 GMT 2
+ a rész végén egy Clois cliffhanger (vagyis a legizgalmasabb résznél hagyják abba) Nem lenne rossz egy utalás a Lois&Clark 2 évad végi leánykérésére... de ez úgyis a Smallville.... ;D én már az idén összeadtam őket ;D
|
|