nevar
Full Member
Clois 4ever
|
Post by nevar on Apr 9, 2010 13:30:45 GMT 2
énis énis énis! pls :)
|
|
Jenny09
Junior Member
Chlollier in Chlollieland
|
Post by Jenny09 on Apr 9, 2010 17:41:06 GMT 2
Oké de előre szóltam, h hülyeség. Szóval sokan azon gondolkodnak, hogy mi van ha nem is Chloet rabolják el, hanem a Martian Manhuntert? mivel tudjuk, hogy eléggé érintett az ügyben és visszakapta az erejét vagyis képes alakváltásra. oké ez nem az én teóriám tehát ha nem jön be ami 99,9% akkor ne rám dobjatok köveket.
|
|
Eddy
Junior Member
|
Post by Eddy on Apr 9, 2010 18:50:39 GMT 2
Oké de előre szóltam, h hülyeség. Szóval sokan azon gondolkodnak, hogy mi van ha nem is Chloet rabolják el, hanem a Martian Manhuntert? mivel tudjuk, hogy eléggé érintett az ügyben és visszakapta az erejét vagyis képes alakváltásra. oké ez nem az én teóriám tehát ha nem jön be ami 99,9% akkor ne rám dobjatok köveket. *nem vet követ Jenny-re* Álmodik a nyomor... ;D ;D Azért ennyire szerintem nem szokták szélsőségesen megoldani a dolgokat a Smallville-ban. Szerintem.
|
|
Jenny09
Junior Member
|
Post by Jenny09 on Apr 9, 2010 19:49:05 GMT 2
Oké de előre szóltam, h hülyeség. Szóval sokan azon gondolkodnak, hogy mi van ha nem is Chloet rabolják el, hanem a Martian Manhuntert? mivel tudjuk, hogy eléggé érintett az ügyben és visszakapta az erejét vagyis képes alakváltásra. oké ez nem az én teóriám tehát ha nem jön be ami 99,9% akkor ne rám dobjatok köveket. *nem vet követ Jenny-re* Álmodik a nyomor... ;D ;D Azért ennyire szerintem nem szokták szélsőségesen megoldani a dolgokat a Smallville-ban. Szerintem. Köszi, kedves vagy, akkor már nem kell bújkálnom:D am. pedig egyszer örülnék egy ilyen fura és tök átverő megoldásnak OFF:nem tud vki esetleg vmi honlapot ahol meg tudom nézni élőben streamelve a Svillet? csak mert mindenhol azt irja h off the ait a csatorna v. pedigh eltávolították a tulajdonos kérésére (pl: justin tv) minden estre nagyon örülnék egy linknek, illetve ha vki megmondaná mi folyik itt:S múlt héten még simán néztem szépen popcorn előkészitve, 3 doboz redbull h ébren maradjak a soook reklám alatt, hajnali 2kor meg bekapcs.. ha most nem tudom hát én kiakadok, utálok reggelig várni. *csöppet se vagyok telhetetlen*
|
|
|
Post by susiel86 on Apr 9, 2010 19:49:14 GMT 2
Henry James, Lois-Chloe-Banshee, Hex-Chlois és a többi test cserélõs, alakváltós stb stb ötlet után ez szerintem nem akkora nagy lehetetlenség.
Viszont kérdés, hogy mennyire helytálló, ha Watchtower után nyomoz az egész Checkmate és Amanda Martian Manhunterre érti, hogy õ Clark legnagyobb aduásza és ezután mostmár Clark is védtelen. Az viszont lehetséges, hogy Amanda nem tudja, hogy nem Chloet hanem MM-t rabolta el és így lesz lehetséges, hogy Chloe megint megússza egy karcolás nélkül az egészet.
Azt azért nem hinném, hogy MM a Checkmate-ben meghal, esetleg az évad végén. Én vevõ vagyok erre az alakváltós ötletre.
|
|
Jenny09
Junior Member
|
Post by Jenny09 on Apr 9, 2010 20:05:46 GMT 2
Hát én se azt gondoltam h Checkmateben meghal.. csak ha nincs ott a fináléban az fura tekintve h elég nagy erővel tudna beszállni a harcba.. és fura h egyszer csak huss nincs sehol amikor kéne.
Oké, mosth olvastam.. már nem is olyan kitekert ötlet ez a "MM felveszi Chlo alakját" dolog főlegh azt olvastam h Chlo csak a Sacrificeban tanulja meg h nem olyan jó Big Sisternek lenni. nah majd meglátjuk.
|
|
Eddy
Junior Member
|
Post by Eddy on Apr 9, 2010 20:38:54 GMT 2
*nem vet követ Jenny-re* Álmodik a nyomor... ;D ;D Azért ennyire szerintem nem szokták szélsőségesen megoldani a dolgokat a Smallville-ban. Szerintem. Köszi, kedves vagy, akkor már nem kell bújkálnom:D am. pedig egyszer örülnék egy ilyen fura és tök átverő megoldásnak OFF:nem tud vki esetleg vmi honlapot ahol meg tudom nézni élőben streamelve a Svillet? csak mert mindenhol azt irja h off the ait a csatorna v. pedigh eltávolították a tulajdonos kérésére (pl: justin tv) minden estre nagyon örülnék egy linknek, illetve ha vki megmondaná mi folyik itt:S múlt héten még simán néztem szépen popcorn előkészitve, 3 doboz redbull h ébren maradjak a soook reklám alatt, hajnali 2kor meg bekapcs.. ha most nem tudom hát én kiakadok, utálok reggelig várni. *csöppet se vagyok telhetetlen* Van megoldás, mindjárt megkeresem. W kiírta valahova a honlapunkra, mi is azon nézzük.... Megvan: worldofsuperman.fw.huSmallville élőben - hogyan? (2010/04/02 20:49) 1. A bal oldali gyors linkre kattintva böngésződön keresztül (kövesd az utasításokat.) 2. A TVU Player nevű programmal, melyet INNEN ( pages.tvunetworks.com/downloads/player.html) letölthettek. A Search Channels ablakocskába pedig írjátok be: 48779 (a CW44 kódja) 3. Justin TV linkjére kattintva egy kanadai srác streameli (vagyis élőben közvetíti). ITT ( en.justin.tv/hawkeye1987#r=wOY0Mvo~) nézhetitek, pontban hajnali 2 előtt kapcsol be, addig offline. Ha elakadtok, segítséget a chat-en vagy a worldofsuperman@postafiok.hu email címen kérhettek.
|
|
Eddy
Junior Member
|
Post by Eddy on Apr 9, 2010 20:43:23 GMT 2
Különben szerintem nyugodtan megoszthatunk bármilyen pletykát/teóriát, max. az Adminisztrátor bannolja az illetőt... ;D Susie-nak igaza van, simán előfordulhat a dolog... meggondoltam korábbi véleményem. Bár szerintem MM-et nem ölik meg a szezon végén, mert az béna lenne, szvsz... ;D Meglátjuk... annyi teória kering, hogy ki hal meg az évad fináléban, hogy már össze sem tudom számolni... ja de... ennyi szereplő van a Smallville-ban...
|
|
Jenny09
Junior Member
|
Post by Jenny09 on Apr 9, 2010 20:56:04 GMT 2
Köszi, kedves vagy, akkor már nem kell bújkálnom:D am. pedig egyszer örülnék egy ilyen fura és tök átverő megoldásnak OFF:nem tud vki esetleg vmi honlapot ahol meg tudom nézni élőben streamelve a Svillet? csak mert mindenhol azt irja h off the ait a csatorna v. pedigh eltávolították a tulajdonos kérésére (pl: justin tv) minden estre nagyon örülnék egy linknek, illetve ha vki megmondaná mi folyik itt:S múlt héten még simán néztem szépen popcorn előkészitve, 3 doboz redbull h ébren maradjak a soook reklám alatt, hajnali 2kor meg bekapcs.. ha most nem tudom hát én kiakadok, utálok reggelig várni. *csöppet se vagyok telhetetlen* Van megoldás, mindjárt megkeresem. W kiírta valahova a honlapunkra, mi is azon nézzük.... Megvan: worldofsuperman.fw.huSmallville élőben - hogyan? (2010/04/02 20:49) 1. A bal oldali gyors linkre kattintva böngésződön keresztül (kövesd az utasításokat.) 2. A TVU Player nevű programmal, melyet INNEN ( pages.tvunetworks.com/downloads/player.html) letölthettek. A Search Channels ablakocskába pedig írjátok be: 48779 (a CW44 kódja) 3. Justin TV linkjére kattintva egy kanadai srác streameli (vagyis élőben közvetíti). ITT ( en.justin.tv/hawkeye1987#r=wOY0Mvo~) nézhetitek, pontban hajnali 2 előtt kapcsol be, addig offline. Ha elakadtok, segítséget a chat-en vagy a worldofsuperman@postafiok.hu email címen kérhettek. Iiiiiih kösszi, kösszi, kösszi örök hálám. Ezt vártam egész nap... mmint h Checkmate-ezhessek élőben XD
|
|
Jenny09
Junior Member
|
Post by Jenny09 on Apr 9, 2010 21:04:13 GMT 2
Különben szerintem nyugodtan megoszthatunk bármilyen pletykát/teóriát, max. az Adminisztrátor bannolja az illetőt... ;D Susie-nak igaza van, simán előfordulhat a dolog... meggondoltam korábbi véleményem. Bár szerintem MM-et nem ölik meg a szezon végén, mert az béna lenne, szvsz... ;D Meglátjuk... annyi teória kering, hogy ki hal meg az évad fináléban, hogy már össze sem tudom számolni... ja de... ennyi szereplő van a Smallville-ban... Én még mindig abban reménykedek h télleg látták KK-t a forgatáson és két legyet ütünk egy csapásra.. monjuk vhogy túltöltődne SuperLana kryptonitos pajzsa bumm felrobbanna és magával vinné a kandoriakat:P persze előtte clark jó messzire elfutna mondjuk mexikóba. (utólag is bocsi minden lana fantól.. van ilyen? ) és akkor kövi évadban lehetne teljesen Checkmatere koncentrálni. Vhogy Zod lejárt lemez.. én már 6x01-ben belenyugodtam h vége van erre visszajön a klónja egy gömbből.. oh well De mondjuk ez kisebb gond lenne ha nem másznék falra zod pofájától v. ha látnám h az íróknak konkrét tervük van vele.. de most olyan mintha lógna levegőben.
|
|
Eddy
Junior Member
|
Post by Eddy on Apr 9, 2010 21:04:54 GMT 2
Ha valakit nagyon érdekel, most olvastam ezt: And speaking of Lois (Erica Durance) and Clark (Tom Welling), Souders will only say that "their relationship will keep evolving up until the very last second of the season finale." Most akkor ki szakít a szezonfináléban???
|
|
Eddy
Junior Member
|
Post by Eddy on Apr 9, 2010 21:07:30 GMT 2
Különben szerintem nyugodtan megoszthatunk bármilyen pletykát/teóriát, max. az Adminisztrátor bannolja az illetőt... ;D Susie-nak igaza van, simán előfordulhat a dolog... meggondoltam korábbi véleményem. Bár szerintem MM-et nem ölik meg a szezon végén, mert az béna lenne, szvsz... ;D Meglátjuk... annyi teória kering, hogy ki hal meg az évad fináléban, hogy már össze sem tudom számolni... ja de... ennyi szereplő van a Smallville-ban... Én még mindig abban reménykedek h télleg látták KK-t a forgatáson és két legyet ütünk egy csapásra.. monjuk vhogy túltöltődne SuperLana kryptonitos pajzsa bumm felrobbanna és magával vinné a kandoriakat:P persze előtte clark jó messzire elfutna mondjuk mexikóba. (utólag is bocsi minden lana fantól.. van ilyen? ) és akkor kövi évadban lehetne teljesen Checkmatere koncentrálni. Vhogy Zod lejárt lemez.. én már 6x01-ben belenyugodtam h vége van erre visszajön a klónja egy gömbből.. oh well De mondjuk ez kisebb gond lenne ha nem másznék falra zod pofájától v. ha látnám h az íróknak konkrét tervük van vele.. de most olyan mintha lógna levegőben. Hehe... Jó lenne, ha Lana visszatérne és mondjuk csinálnának belőle is valami jó kis gonoszt, és akkor Kara is visszajöhetne, hogy jól ***be rúgja... ;D ;D (ja bocs, ez már volt a Supergirl-ben... de tök jó lenne a Smallville-ban is) Egyébként olyat olvastam, hogy KK azért flangál nagyon arra, mert esetleg epizódszerepet kaphat a Fringe-ben vagy a Helyszínelőkben (ezt nem LA-ben forgatják amúgy, mert én így tudom...)
|
|
Jenny09
Junior Member
|
Post by Jenny09 on Apr 9, 2010 21:15:36 GMT 2
Ha valakit nagyon érdekel, most olvastam ezt: And speaking of Lois (Erica Durance) and Clark (Tom Welling), Souders will only say that "their relationship will keep evolving up until the very last second of the season finale." Most akkor ki szakít a szezonfináléban??? Hát mivel chloeról azt irták "Chloe is hopefully going to end on the winning team in love for the first time," így valszeg Clois gondolom gondot fog okozni a titkolózás dolog as always
|
|
Jenny09
Junior Member
|
Post by Jenny09 on Apr 9, 2010 21:20:13 GMT 2
Én még mindig abban reménykedek h télleg látták KK-t a forgatáson és két legyet ütünk egy csapásra.. monjuk vhogy túltöltődne SuperLana kryptonitos pajzsa bumm felrobbanna és magával vinné a kandoriakat:P persze előtte clark jó messzire elfutna mondjuk mexikóba. (utólag is bocsi minden lana fantól.. van ilyen? ) és akkor kövi évadban lehetne teljesen Checkmatere koncentrálni. Vhogy Zod lejárt lemez.. én már 6x01-ben belenyugodtam h vége van erre visszajön a klónja egy gömbből.. oh well De mondjuk ez kisebb gond lenne ha nem másznék falra zod pofájától v. ha látnám h az íróknak konkrét tervük van vele.. de most olyan mintha lógna levegőben. Hehe... Jó lenne, ha Lana visszatérne és mondjuk csinálnának belőle is valami jó kis gonoszt, és akkor Kara is visszajöhetne, hogy jól ***be rúgja... ;D ;D (ja bocs, ez már volt a Supergirl-ben... de tök jó lenne a Smallville-ban is) Egyébként olyat olvastam, hogy KK azért flangál nagyon arra, mert esetleg epizódszerepet kaphat a Fringe-ben vagy a Helyszínelőkben (ezt nem LA-ben forgatják amúgy, mert én így tudom...) hát ha ***be rúgja lanát ha nem kara akkoris vissza jöhetne. olyan fura volt h miután kiszabadult a fantom zónából huss elrepült.. izé szó szerint. ez olyan minth Martha elment szenátornak és utána több évig rá se néz a fiára XD biztos bonyolult lehet amerikában utazgatni... off: pff.. mostmár a CSI-omat is tönkre akarja tenni? elég volt a Chuckban:S bár egyik KK-s Chuck részben volt egy vicces Superman/Smallville utalás azért:D
|
|
Eddy
Junior Member
|
Post by Eddy on Apr 9, 2010 21:27:18 GMT 2
Ezek csak pletykák... szóval... A Fringe-ről láttam valahol egy cikket, CSI-t már nem tudom, hol olvastam... Chuck nálam a tartalék talonban van, vagyis nyáron nézem, amikor a sorozat fronton 0 izgalom van.. Szerencsére Martha visszajön, így őt valamennyire megoldották, de azért Karára nyöghetnének valamit, kíváncsi lennék, mit ügyködik Brainiac-kel... Néha olyan hülye spoilereket adnak meg, hogy már a fene sem tudja, hogy igaz-e vagy sem. Most nem tudom konkrétan alátámasztani, de a múltkor is volt valami übernagy spoiler, ami kb egy másodperces volt az egész epizódban, aztán mindenki oda-meg-vissza volt miatta. ;D Én azt mondom meglátjuk, a Smallville finálék néha tartogatnak meglepetéseket...
|
|