|
Post by WorldofSuperman on Apr 27, 2010 9:27:13 GMT 2
- Clark szó szerint látni fogja a sorsát. A Salvation a csúcspontja lesz azon eseményeknek, melyek azóta történtek, hogy a kandoriak és Zod megérkeztek a Földre. - Az Igazság Ligája és az Igazság Szövetségének tagjainak visszatérése mellett egy haláleset, négy elvarratlan szál (cliffhanger) lesz a részben, ebből egy a jövőbeli Acélember leszámolása. - Clark olyan fontos döntést hoz, amely egyenesen a 10. évadhoz vezet minket, mondja Peterson. Elárulta, hogy egy utalást rejtettek az évadfináléra, amelyből következtetni lehet a következő évadra, de nagyon kell figyelned, hogy kiszúrd. A képregényrajongók talán képesek lesznek észrevenni. - "Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy lesz egy jelentős Clark-Lois jelent."
Lesz pár érdekes dolog... Bár készülök kiszúrni, mi is az a bizonyos utalás.
|
|
kriszti
New Member
*ωαтсh тσωєr*
|
Post by kriszti on May 15, 2010 17:22:51 GMT 2
Te jó ég! Ez a rész fantasztikus volt. Úgy örültem a Clois jelenetnek. Mikor megcsókolta. És a Chollie jelenet, mikor mondták, hogy "Szeretlek!" *.* Remélem, hogy Olinak nem lesz semmi baja. Ugye nem? Nem tudom, hogy hogyan fogom kibírni a 10. évad premierjéig...
|
|
nevar
Full Member
Clois 4ever
|
Post by nevar on May 15, 2010 18:53:34 GMT 2
Sziasztok! Hát ez jó volt! Érdemes volt érte fennmaradni! Szerintetek Clark a végén nem direkt magába döfte a tőrt vagy legalábbis hagyta, h Zod leszúrja a kék kriptonitos tőrrel? Mert nekem úgy tűnt, meg az arckifejezése is olyan volt.
|
|
|
Post by smallvillehun on May 15, 2010 21:19:14 GMT 2
Hát le a kalappal! Ez a rész nagyon ott volt! De, szerintem direkt szúrta le magát, mert biztos tudta, hogy csak így szabadulhat meg Zodtól. Ezt az évadot nagyon jól megcsinálták és az évadzáró meg csak feljebb vitte a színvonalat.
|
|
Jenny09
Junior Member
Chlollier in Chlollieland
|
Post by Jenny09 on May 16, 2010 1:24:25 GMT 2
Te jó ég! Ez a rész fantasztikus volt. Úgy örültem a Clois jelenetnek. Mikor megcsókolta. És a Chollie jelenet, mikor mondták, hogy "Szeretlek!" *.* Remélem, hogy Olinak nem lesz semmi baja. Ugye nem? Nem tudom, hogy hogyan fogom kibírni a 10. évad premierjéig... Én a "Szeretlek"-es résznél szó szerint leestem a székről (jó nyilván az is közrejátszott h késő volt már:P)... sok mindent vártam de ezt azért nem.. kedvenc finálém lett XD (beeman spoilerezése ide vagy oda:P) és a Clois is nagyon tetszett persze arra gondolok mikor lois a csókból jött rá h clark az:D a pajtás jelenet nem tetszet.. erős clana deja vum támadt, még jóh később a rossz emlékeimet kitörölték a csókkal:D
|
|
kriszti
New Member
*ωαтсh тσωєr*
|
Post by kriszti on May 16, 2010 9:25:42 GMT 2
Te jó ég! Ez a rész fantasztikus volt. Úgy örültem a Clois jelenetnek. Mikor megcsókolta. És a Chollie jelenet, mikor mondták, hogy "Szeretlek!" *.* Remélem, hogy Olinak nem lesz semmi baja. Ugye nem? Nem tudom, hogy hogyan fogom kibírni a 10. évad premierjéig... Én a "Szeretlek"-es résznél szó szerint leestem a székről (jó nyilván az is közrejátszott h késő volt már:P)... sok mindent vártam de ezt azért nem.. kedvenc finálém lett XD (beeman spoilerezése ide vagy oda:P) és a Clois is nagyon tetszett persze arra gondolok mikor lois a csókból jött rá h clark az:D a pajtás jelenet nem tetszet.. erős clana deja vum támadt, még jóh később a rossz emlékeimet kitörölték a csókkal:D Igeeen. Én már akkor sejtettem, hogy ebbõl a nagy betûs "SZ" lesz, mikor az elején beszéltek...Oli valamit mondani akart Chloe-nak.... *És dejó, hogy még egy ember, aki Chollie fan *
|
|
Eddy
Junior Member
|
Post by Eddy on May 16, 2010 10:08:53 GMT 2
Megpróbálom nem túl zagyván összefoglalni a véleményem a részről. 1. A nyitó jelenet: Szuperklassz volt a nyitó jelenet, bár engem egy kicsit zavart két dolog: megoldhatták volna, hogy Perry (Michael McKean) szerepeljen a jelenetben. Az, hogy Olsen-t nem láttuk, még elviselhető volt. A másik, hogy véleményem szerint Lois kicsit... hmmm.... 'picsás' volt. (már elnézést a kifejezésért) Martha ajándéka meg már nagyon kellett, bár véleményem szerint a felvételére még várnunk kell min. a 200. részig. 2. Zod: bár már az egész évadban alig bírtam a képernyőre nézni, amikor szerepelt, most különösen utáltam: különleges kapcsolat Lois-szal, mint Maszat??? Hagyjon már! Meg különben is egy idióta, a nyitott szájáról és az idegesítő akcentusáról nem beszélve. Találkoztam már pár angollal, de egyiknek sem volt ennyire idegtépő a kiejtése. 3. Lois: a végső bizonytalanságot és a feloldást sikerült az íróknak egy epizódba sűríteniük, ez tetszett. Lois-nak viszont volt pár dolga, amitől felszisszentem párszor: hirtelen nem bízik Clark-ban, mert Zod azt mondja? Amikor találkoznak a tetőn a rész elején, már akkor úgy tűnt nekem, hogy nem nagyon hiszi, hogy Zod lenne a Maszat + hulla szerelmes Clark-ba, akkor ezt most hogy is sikerült összehoznia? A tetőpontja ennek az volt, amikor ellopta Rao Könyvét Clark-tól, hát akkor nagyon csúnyát mondtam. Szép volt a csókjelenet, ami egyben Clark búcsúja is volt tőle (hiszen akkor még azt hitte, hogy ő is megy a kandoriakkal), de gondolom azért Clark is sejtette, ha megcsókolja Lois-t, akkor egyből rájön, hogy a Maszat és ő egy és ugyanaz. Lehet, hogy kicsit negatív lett volna, de a csók jelenet nélkül meglett volna az említett Clois cliffhanger, így még jobban vártam volna a szeptembert, bár így meg nyugodtan alhatok, hogy Lois végre tudja. 4. Chloe és Oliver: ARANYOSAK. Imádtam őket. Chloe hozta a formáját, amint idegbetegre aggódta magát, hogy most mi lesz. Kétszer meg majd megszakadt a szívem érte: Clark távozásának bejelentésekor, illetve amikor Oliver-t megtámadták és az utolsó pillanatban mondták egymásnak, hogy Szeretlek. Vártam egy ilyet ebbe a részbe, de nem hittem, hogy ilyen jól megoldják. Nagyon tetszett, Allison pedig nagyon profi. Ajánlom, hogy jöjjön vissza a következő évadban, különben nagyon mérges leszek!! 5. Clark/Maszat: VÉGRE! Ebben az évadban ugyan volt pár bénasága, de végre felébredt és most először éreztem azt az évadban, hogy igen, ő az a Clark, aki Superman lesz. Gondoltam, hogy feláldozza magát (és kétszer is sort kerített rá: egyszer Rao Könyvének aktiválásával, egyszer pedig a krpytonit tőrrel). Bár ami szerintem logikai baki volt, hogy Rao Könyve elvileg csak a klónokat kellett volna, hogy új otthonba vigye, nem? Én így gondolom, lehet, hogy hülyeség. A Clark vs. Zod harc pedig nagyszerű volt. Jó volt látni, hogy Clark azért erő nélkül is be tud vágni egyet-kettőt Zod-nak. 6. JLA & JSA: pont elég volt ennyi belőlük. 7. Technikai dolgok: Az effektek nagyon jók voltak, kettő kivételével, amitől konkrétan felállt a szőr a hátamon: a lassításban a verekedős nyögések a végső harcban, valamint amikor Zod megvágja Clark-ot a mellkasán, a tőr hozzá sem ér és a szög is béna. Ezt nagyon elrontották. Valamint észre lehet venni egy másik kisebb bénaságot a Lois megmentős jelenetben: Lois kitöri a könyökével a telefonfülke üvegét, ami teljesen ki is törik, majd amikor Clark odaér, illetve Lois feláll, bamm, visszanőtt a fele. Összességében az egyik legjobb rész az évadban. Nem siették el a dolgok menetét, és a sok visszatérő szereplő ellenére jól megoldották az eseményeket. Nem állítom, hogy hibátlan rész volt, de az előző részek bénaságait messze javította. Már csak egy dolog nem tiszta, miért Megváltás volt a rész címe? Ki váltott meg kit? Clark pedig igen feláldozta magát azzal, hogy engedte magába döfni a tőrt, hiszen akkor Zod visszanyeri az erejét és Rao Könyve őt is magába szívja. Arra nagyon kíváncsi leszek, hogy Clark hogyan mászik ki ebből a pöcegödörből, Tess feléled-e és kik rabolták el Oliver-t. Csóró Chloe-nak meg írhatnának már egyszer egy pozitívabb befejezést, mert tavaly Jimmy-t vesztette el, most meg Oliver-t.
|
|
Jenny09
Junior Member
Chlollier in Chlollieland
|
Post by Jenny09 on May 16, 2010 15:04:32 GMT 2
Én a "Szeretlek"-es résznél szó szerint leestem a székről (jó nyilván az is közrejátszott h késő volt már:P)... sok mindent vártam de ezt azért nem.. kedvenc finálém lett XD (beeman spoilerezése ide vagy oda:P) és a Clois is nagyon tetszett persze arra gondolok mikor lois a csókból jött rá h clark az:D a pajtás jelenet nem tetszet.. erős clana deja vum támadt, még jóh később a rossz emlékeimet kitörölték a csókkal:D Igeeen. Én már akkor sejtettem, hogy ebbõl a nagy betûs "SZ" lesz, mikor az elején beszéltek...Oli valamit mondani akart Chloe-nak.... *És dejó, hogy még egy ember, aki Chollie fan * hehe köszöntelek a Chlollie klubban egy csomó ideig egyedül voltam, de szerencsére egyre többen látják, milyen jó kis páros ez:D és igen az elején oliver sztem majdnem elszólta magát,h "szeretlek" de gyorsan elkezdtek hárítani h minden csak a WT miatt van, persze, persze.. ;D egyébként emberek olyanokon gondolkodnak,h lehet mikor oliver visszajön (MERT VISSZAJÖN és kész) amnéziája lesz, de ha igen, én tuti kinyírok vkit!!!! viszont mosth beeman átírta a blogját egyre jobban reménykedek bene h AM visszatér. elvégre a bejegyzés a finálé forgatásának idejéről való/szól, nem?! az meg már rég volt... szal sztem úgy volt, h 8. évad végén kijelentette nem jön vissza s10-re, aztán h csak pár részre, aztán most meg tárgyalnak h továbbra is fsz maradjon... reménykedjünk elvégre ha most kihalt zod és tess kéne h legyen pénzük....
|
|
kriszti
New Member
*ωαтсh тσωєr*
|
Post by kriszti on May 16, 2010 19:40:17 GMT 2
Igeeen. Én már akkor sejtettem, hogy ebbõl a nagy betûs "SZ" lesz, mikor az elején beszéltek...Oli valamit mondani akart Chloe-nak.... *És dejó, hogy még egy ember, aki Chollie fan * hehe köszöntelek a Chlollie klubban egy csomó ideig egyedül voltam, de szerencsére egyre többen látják, milyen jó kis páros ez:D és igen az elején oliver sztem majdnem elszólta magát,h "szeretlek" de gyorsan elkezdtek hárítani h minden csak a WT miatt van, persze, persze.. ;D egyébként emberek olyanokon gondolkodnak,h lehet mikor oliver visszajön (MERT VISSZAJÖN és kész) amnéziája lesz, de ha igen, én tuti kinyírok vkit!!!! viszont mosth beeman átírta a blogját egyre jobban reménykedek bene h AM visszatér. elvégre a bejegyzés a finálé forgatásának idejéről való/szól, nem?! az meg már rég volt... szal sztem úgy volt, h 8. évad végén kijelentette nem jön vissza s10-re, aztán h csak pár részre, aztán most meg tárgyalnak h továbbra is fsz maradjon... reménykedjünk elvégre ha most kihalt zod és tess kéne h legyen pénzük.... hát én is nagyon remélem.... eleinte nem is nagyon kedveltem se Oli, se Chloe szerepét. igazából az elsõ évadokban kedvencem se volt.. Aztán jött Erica és annyira nagyon megszerettem aztán kezdtem megkedvelni Chloe szerepét is. és most ott tartok, hogy fanatikus vagyok amúgy abba belehalnék, ha Oliver nem emlékezne semmire (fõleg Chloe-ra)
|
|
nevar
Full Member
Clois 4ever
|
Post by nevar on May 18, 2010 6:41:00 GMT 2
7. Technikai dolgok: Az effektek nagyon jók voltak, kettő kivételével, amitől konkrétan felállt a szőr a hátamon: a lassításban a verekedős nyögések a végső harcban, valamint amikor Zod megvágja Clark-ot a mellkasán, a tőr hozzá sem ér és a szög is béna. Ezt nagyon elrontották. Valamint észre lehet venni egy másik kisebb bénaságot a Lois megmentős jelenetben: Lois kitöri a könyökével a telefonfülke üvegét, ami teljesen ki is törik, majd amikor Clark odaér, illetve Lois feláll, bamm, visszanőtt a fele. Nekem másik technikai dolgok tűntek fel. A kórházas Tess- Clark jelenet után amikor Zod a tetőn van és megérkezik a néger kandori, hát az a landolás hihetetlenül bénára sikerült, pedig elég sokszor landoltak már az utóbbi időben, de szerintem ez kritikán aluli volt A másik pedig, amikor Zod elhajítja Loist a fülke felé. Látszik Lois repülése hátterében, hogy Zod leengedi a kezét, aztán amikor Clark meg odaér hozzá, mégis fenn tartja a lassításnál. Egyébként szerintem tényleg nagyon értik már ezeket az effekteket, lehet, h ez kerül olyan sokba az epizódoknál, és ezért nem tudták megcsinálni a Rao toronyban a kandoriak teleportálását
|
|
|
Post by WorldofSuperman on May 18, 2010 21:08:27 GMT 2
Sziasztok! Szerintem kellene egy topicot indítani arra, hogy ki-ki szerint vajon Clark hogyan menekül meg a zuhanásból, mit gondoltok? Vagy inkább itt folytassuk tovább ezt a témát? Vagy inkább a Mit/kit várunk a 10. évadtól? topikban.
|
|