|
Post by WorldofSuperman on Apr 21, 2010 12:43:03 GMT 2
Szerintem Jenny-nek ez lesz az egyik kedvenc része. Emellett Brian Peterson elmondta, hogy Chloe és Oliver kapcsolata az évad hátralévő részében még tovább fejlődik.... Attachments:
|
|
Jenny09
Junior Member
Chlollier in Chlollieland
|
Post by Jenny09 on Apr 21, 2010 20:28:26 GMT 2
talált:D bár khm szegény ollie... de jahj chloe vele van XD kész vagyok.. nah szóval a cselekmény... még mindig az érdekel h vajon akkor tess már tudja h Chloe WT? ugy értem ha be vannak zárva a.. nos WT-be XD óóh de ez a kép XD és persze SAVE OLLIE'S CHEST!!!
|
|
nevar
Full Member
Clois 4ever
|
Post by nevar on May 1, 2010 13:23:58 GMT 2
Hú de jó rész volt! még így is, h alig értettem belőle valamit, de a történet elég jól nyomonkövethető volt még számomra is! Csak Lois hiányzott nagyon
|
|
|
Post by littlemissvixen09 on May 1, 2010 19:22:19 GMT 2
igen, az kár, hogy Lois nem volt benne. viszont nekem az az egy dolog jut eszembe erről a részről (és bocsi a csúnya beszédért), h.: ekkora nagy kibaszást!!! mmint semmit nem fejeztek be kb amit az előző részben elkezdtek, hanem teljesen új dolgokat szedtek elő -.-'
|
|
Jenny09
Junior Member
|
Post by Jenny09 on May 2, 2010 2:01:54 GMT 2
Hú de jó rész volt! még így is, h alig értettem belőle valamit, de a történet elég jól nyomonkövethető volt még számomra is! Csak Lois hiányzott nagyon nah jah.. jó lenne végre egy olyan rész, amiben mind a 6 főzereplő benne van:P és tegyük fel még a jeleneteik sem feleslegesek hanem jól felhasználtak... *álmodik* egyébként nekem nagyon tetszett ez a rész:D és sztem justin tök jól írt, csak néztem h mennyi minden történt benne.. C/T bent ragadt a WT-ben, T-t üldözi a Checkmate, Olivert megégeti Zod, Faora terhes és meghal, Clark végre rájön h szembe kell szállnia Zoddal, de a népe már ellene fordult...stb. jól megpakolt epizód volt Kedvencem a Chloe/Tess jelenetek, megh Chloe mégse hagyta meghalni Tesst mert hát nah:D 1:0 a Pandorával szemben:D Monjuk a Chlollieval nem vagyok megelégedve.. egy nyomorult 30 mp-s jelenet.... komolyan pont amikor Chloe mondana végre vmit (monjuk amit leszűrt a tessel való beszélgetésből) paff megjelent clark.. aszittem megőrülök ;D
|
|
nevar
Full Member
Clois 4ever
|
Post by nevar on May 2, 2010 8:16:10 GMT 2
Monjuk a Chlollieval nem vagyok megelégedve.. egy nyomorult 30 mp-s jelenet.... komolyan pont amikor Chloe mondana végre vmit (monjuk amit leszűrt a tessel való beszélgetésből) paff megjelent clark.. aszittem megőrülök ;D Miért is nem lepődök meg ezen ? ;D ;D De azért az jó volt, h Tess 1 kicsit elgondolkodtatta Chloet az Olival való kapcsolatáról!!
|
|
Jenny09
Junior Member
|
Post by Jenny09 on May 2, 2010 9:57:58 GMT 2
hát igen két oliver mentes rész után többet vártam... mondjuk egy reggeli egymás mellett való ébredést a rész elején khm... jólvanna reménytelenül chlollie shipper vagyok XD am. sztem justin is chlollie shipper csak nem mert több közös jelenetet írni nehogy megszólják h pártol khm vmit és így inkább tess szájába adta a szavakat... igen én is örültem, remélem tess beszéde elég erősen fejbe csapta chloet és észreveszi mi is van előtte... off: csináltam is egy új vidit sacrifice klippel az elején
|
|