|
Post by WorldofSuperman on Apr 10, 2010 0:13:56 GMT 2
Pontosan 1 óra 46 perc van az új részig. Véleményeket ide!
|
|
Jenny09
Junior Member
Chlollier in Chlollieland
|
Post by Jenny09 on Apr 10, 2010 3:18:01 GMT 2
oké tom h mki durmol de muszáj magyarul is leírnom kül. nem tudok elaludni itt vigyorgok mint vmi idióta XD
úúgy imádtam ezt a részt. És a képregényszerűsítése annak ahogy megmentette Clark Chlot:D oh és mennyi slow-mo volt:D
és igen habár nem chlo alakját vette fel de MM téényleg alakot váltott - fél pont ide:D
és persze a sok-sok chlollie... főleg a végén imádom...
nah megh tess pofára esett muhaha:D nahjo ez csúnya volt.. bírom Tesst:D
ok asszem jelenleg végeztem, off to bed
|
|
|
Post by WorldofSuperman on Apr 10, 2010 4:12:17 GMT 2
oké tom h mki durmol de muszáj magyarul is leírnom kül. nem tudok elaludni itt vigyorgok mint vmi idióta XD úúgy imádtam ezt a részt. És a képregényszerűsítése annak ahogy megmentette Clark Chlot:D oh és mennyi slow-mo volt:D és igen habár nem chlo alakját vette fel de MM téényleg alakot váltott - fél pont ide:D és persze a sok-sok chlollie... főleg a végén imádom... nah megh tess pofára esett muhaha:D nahjo ez csúnya volt.. bírom Tesst:D ok asszem jelenleg végeztem, off to bed Valahol az első Chlollie (remélem jól írtam ) képkockánál sejtettem, hogy imádni fogod ezt a részt. Bár én már írtam egy nagyon rövid összefoglalót a honlapra, inkább megvárom, míg mindenki kiírja a véleményét. Ja, és arra különösen kíváncsi vagyok, hogy szerintetek ki a Vörös Királynő!
|
|
|
Post by WorldofSuperman on Apr 10, 2010 16:36:39 GMT 2
Szerintem ez a rész egyfajta mérföldkő volt a hátralévő részek felvezetéséhez. Clark végre rájött, hogy Zod nem feltétlenül az a szép és jó állampolgár, akinek ő esetleg gondolja. Mi lesz itt, mikor megtudja, hogy Zod-nak van ereje.
Kicsit ezzel a memóriatörléssel visszavették a Checkmate sztori lendületét, úgyhogy most szerintem a Zod-sztorira koncentrálnak durván a következő részekben.
Arra leszek kíváncsi, melyiket zárják le és melyiket fogják továbbvinni a 10. évadra. (remélem, nem az lesz, hogy az évadnyitóban megoldják aztán kapunk valami tök mást).
|
|
Jenny09
Junior Member
|
Post by Jenny09 on Apr 10, 2010 17:31:54 GMT 2
Szerintem ez a rész egyfajta mérföldkő volt a hátralévő részek felvezetéséhez. Clark végre rájött, hogy Zod nem feltétlenül az a szép és jó állampolgár, akinek ő esetleg gondolja. Mi lesz itt, mikor megtudja, hogy Zod-nak van ereje. Kicsit ezzel a memóriatörléssel visszavették a Checkmate sztori lendületét, úgyhogy most szerintem a Zod-sztorira koncentrálnak durván a következő részekben. Arra leszek kíváncsi, melyiket zárják le és melyiket fogják továbbvinni a 10. évadra. (remélem, nem az lesz, hogy az évadnyitóban megoldják aztán kapunk valami tök mást). hát pedig szokásuk egy részben lezárni. én a checkmate sztorinak drukkolok.. sztem több mindent ki lehet belőle hozni, összetettebb a dolog. már amennyire én tudom... zodból elég volt 2x :S (s5-601 és most)
|
|
|
Post by WorldofSuperman on Apr 10, 2010 19:29:00 GMT 2
Szerintem ez a rész egyfajta mérföldkő volt a hátralévő részek felvezetéséhez. Clark végre rájött, hogy Zod nem feltétlenül az a szép és jó állampolgár, akinek ő esetleg gondolja. Mi lesz itt, mikor megtudja, hogy Zod-nak van ereje. Kicsit ezzel a memóriatörléssel visszavették a Checkmate sztori lendületét, úgyhogy most szerintem a Zod-sztorira koncentrálnak durván a következő részekben. Arra leszek kíváncsi, melyiket zárják le és melyiket fogják továbbvinni a 10. évadra. (remélem, nem az lesz, hogy az évadnyitóban megoldják aztán kapunk valami tök mást). hát pedig szokásuk egy részben lezárni. én a checkmate sztorinak drukkolok.. sztem több mindent ki lehet belőle hozni, összetettebb a dolog. már amennyire én tudom... zodból elég volt 2x :S (s5-601 és most) Igen, én is. Zod már uncsi. De nagyon. ;D Ez a Checkmate viszont baromi izgalmas...
|
|
Jenny09
Junior Member
|
Post by Jenny09 on Apr 11, 2010 10:47:58 GMT 2
Szted ki lehet az új játékos? én martha kent felé hajlok.. jó módja lenne megmagyarázni is, h mért pont most jött vissza.
|
|
|
|
Post by WorldofSuperman on Apr 11, 2010 13:10:20 GMT 2
Szerintem is Martha lesz az új játékos:
1. Clark mégis csak az ő kicsi fia 2. magas rangú kormánytag, akinek megvan a megfelelő hatalma a titkos kormányprogramokhoz való hozzáféréshez 3. nem hiszem, hogy potyázni térne vissza a Hostage-ban
;D
|
|
Jenny09
Junior Member
|
Post by Jenny09 on Apr 11, 2010 14:24:26 GMT 2
akkor tökéletesen egyet értünk... csak nem tom perry white h kapcsolódik a dolgokhoz...
|
|
|
Post by WorldofSuperman on Apr 11, 2010 14:34:28 GMT 2
Szerintem kap valami nyílvánosságot az ügy (mármint a kandoriak és Zod), különben miért nyomozna együtt Lois és Perry (volt egy ilyen spoiler), illetve olvastam egy olyat is, hogy Martha és Perry együtt jelenik meg a Kent farmon. Vagy Clark úgy megy haza, hogy ők ketten otthon vannak vagy ilyesmi. Szóval a lényeg szerintem, hogy Martha valamilyen módon be akarja vonni Perry-t az ügybe, meg Franklin Stern is jön már a Charade-ban, tehát a DP házatáján is lehet valami, ami Perry megjelenését vonhatja maga után. Perry és Franklin nagy haverok.
|
|
Jenny09
Junior Member
|
Post by Jenny09 on Apr 11, 2010 15:06:00 GMT 2
az jó lenne mert DP-el egy ideje már nem volt semmi.. kaphatna fontosabb storylinet is mint csak annyit h lois és clark felkelnek reggel és bejárnak oda dolgozni XD
|
|
|
Post by WorldofSuperman on Apr 11, 2010 17:09:35 GMT 2
az jó lenne mert DP-el egy ideje már nem volt semmi.. kaphatna fontosabb storylinet is mint csak annyit h lois és clark felkelnek reggel és bejárnak oda dolgozni XD Mondjuk Zod lezúzza a Földgömböt, Clark elkapja, Lois meg meglátja. ;D ;D
|
|
nevar
Full Member
Clois 4ever
|
Post by nevar on Apr 13, 2010 17:53:43 GMT 2
Jó lenne, ha Lois megint megtudná 1 kis időre Clark titkát:) úgyis törlik megint a memóriáját.
|
|