|
Post by WorldofSuperman on Apr 8, 2010 14:41:57 GMT 2
Bár a Checkmate sztori még nem nagyon bontakozott ki, remélem a 10. évadban folytatják ezt a vonulatot.
Zod viszont menjen, mert uncsi... legalábbis nekem, aki a képregényekben is bámulja most az orcáját... ;D
Chloe-t viszont sajnálom, hogy nem látjuk viszont (legalábbis eddig nincs hír róla). Bár néha hülyén viselkedik mostanában, én valahol megértem a lelkivilágát.
Viszont, akinek nagyon örülnék, az Darkseid. Bár emberi alakja nincs, így elég nehéz lenne pénzügyiekben megvalósítani. Talán a Microsoft tovább szponzorálja a sorit... remélem. ;D
|
|
kriszti
New Member
*ωαтсh тσωєr*
|
Post by kriszti on May 16, 2010 20:02:19 GMT 2
én nagyon bízok benne, hogy Chloe továbbra is szerepel majd. nagyon szeretem. szerintem nélküle nem lenne igazi Smallville a Smallville
|
|
|
Post by WorldofSuperman on May 18, 2010 19:34:52 GMT 2
Szerintem Chloe vissza fog térni jövőre is. A készítők csak nem szégyenítik meg magukat azzal, hogy így félbehagyják a dolgát...
Különben egy dolog kimaradt a főoldalon lévő főgonosz elméletekből, mégpedig, hogy Granny Goodness az ún. mother box-ot fogja használni Tess újraélesztéséhez. Ez egy szerkentyű, amit Darkseid követői használnak álcázásra és gyógyításra.
|
|