Post by Jenny09 on Apr 6, 2010 1:45:34 GMT 2
Sziasztok, Jenny vagyok. Szóval, elég régóta készítek már videókat, azonban Smallville témára még csak nemrég kaptam rá. Azon belül is, Magyarországon szerintem kevésbé ismert párosról szeretek videókat készíteni, méghozzá Chloeról és Oliverről (izé.. Chlollie). Gondoltam megosztom veletek a videóimat, kiváncsi vagyok mit gondoltok és hátha páran meg is szeretik ezt a párost
A legújabb videómat rakom legfelülre.
Chloe/Oliver (Chlollie)
CHLOE & OLIVER: Breathe Me
Végre új videó, Lazarus központú, Chloe szemszögéből.
Chloe/Oliver (Chlollie)
CHLOE & OLIVER: My Skin (with Chlark and Chimmy)
Megint csak Chloe vidi, ami bemutatja miért húzott maga köré falakat (Jimmyvel való tönkrement házassága, Jimmy halála, Clark elhagyta), és felkészült rá, hogy mindenki elhagyja. Csak Oliver nem...
CHLOE & OLIVER : Falling For You
Chloe szemszögéből mutatja be a kapcsolatuk. Kezd beleszeretni Oliverbe, de tagadja....
CHLOE & OLIVER : I Wanna
Rövid videó róluk, egy 'vidlet'. Spoilerek az Escapeből.
CHLOE & OLIVER : I'd Come For You
Kicsit epicebb video szerintem, manipokkal és Escape spoilerrel.
CHLOE & OLIVER : Bullseye
Ez a video inkáb a Warrior c. részre koncentrálódik.
CHLOE & OLIVER: Hertbeats
Alternatív univerzum video, külön történettel.
CHLOE & OLIVER : Learn To Love Again
Chloe szempontját mutatja be, hogy előbb meg kell gyógyulnia és csak utána lesz képes egy kapcsolatra.
CHLOE & OLIVER : Shattered / my ersion of Disciple
Oké, szóval túl nagy Smallville hiány volt és kijött egy csomó spoiler meg interjúk, ahol Justinék a Chlollieról beszéltek, így született meg ez a vidi. Amolyan, bárcsak ez lett volna a Discipleben.
CHLOE & OLIVER : Lost In You
Oliver szemszöge. Sok manip és megdöbentő Chloe/Oliver esküvővel a végén. Oké, így már nem annyira megdöbbentő de..
CHLOE & OLIVER : Reason
Legelső Chlollie vidim, hát igen... khm. De a szám szerintem nagyon stimmel. Leginkább a Roulette volt az ihlető.
A legújabb videómat rakom legfelülre.
Chloe/Oliver (Chlollie)
CHLOE & OLIVER: Breathe Me
Végre új videó, Lazarus központú, Chloe szemszögéből.
Chloe/Oliver (Chlollie)
CHLOE & OLIVER: My Skin (with Chlark and Chimmy)
Megint csak Chloe vidi, ami bemutatja miért húzott maga köré falakat (Jimmyvel való tönkrement házassága, Jimmy halála, Clark elhagyta), és felkészült rá, hogy mindenki elhagyja. Csak Oliver nem...
CHLOE & OLIVER : Falling For You
Chloe szemszögéből mutatja be a kapcsolatuk. Kezd beleszeretni Oliverbe, de tagadja....
CHLOE & OLIVER : I Wanna
Rövid videó róluk, egy 'vidlet'. Spoilerek az Escapeből.
CHLOE & OLIVER : I'd Come For You
Kicsit epicebb video szerintem, manipokkal és Escape spoilerrel.
CHLOE & OLIVER : Bullseye
Ez a video inkáb a Warrior c. részre koncentrálódik.
CHLOE & OLIVER: Hertbeats
Alternatív univerzum video, külön történettel.
CHLOE & OLIVER : Learn To Love Again
Chloe szempontját mutatja be, hogy előbb meg kell gyógyulnia és csak utána lesz képes egy kapcsolatra.
CHLOE & OLIVER : Shattered / my ersion of Disciple
Oké, szóval túl nagy Smallville hiány volt és kijött egy csomó spoiler meg interjúk, ahol Justinék a Chlollieról beszéltek, így született meg ez a vidi. Amolyan, bárcsak ez lett volna a Discipleben.
CHLOE & OLIVER : Lost In You
Oliver szemszöge. Sok manip és megdöbentő Chloe/Oliver esküvővel a végén. Oké, így már nem annyira megdöbbentő de..
CHLOE & OLIVER : Reason
Legelső Chlollie vidim, hát igen... khm. De a szám szerintem nagyon stimmel. Leginkább a Roulette volt az ihlető.