|
Post by clark22 on Mar 29, 2010 17:25:46 GMT 2
Klassz videók, kemény verseny lesz
|
|
Jenny09
Junior Member
Chlollier in Chlollieland
|
Post by Jenny09 on Apr 7, 2010 17:32:26 GMT 2
Nekem az I Need You Tonight a kedvencem (nem a Chlollie miatt, télleg neeeem.. oké kit akarok becsapni XD), és rájöttem h már láttam csak nem tudtam,h te csináltad.. khm mikor Escapes clois és chlollie vidit kerestem kiadta youtube XD Nagyon tetszett benne pl, h egymásra raktad a Chlolie első találkozása és a Warrior jelenetet. Én kivi vagyok a közbotrányt okozó vidire mutiii .. v. csak titkosan linkeld be XD sose tudtam, h képes egy fanvideo közbotrányt okozni...
|
|
Jenny09
Junior Member
Chlollier in Chlollieland
|
Post by Jenny09 on Apr 7, 2010 20:52:46 GMT 2
Sztem jó maga a vidi.. de a love trianglek már totál kikészítettek.. főleg mikor oliver elkezdett lois után nyavajogni mert az betett a Chlolliemnak és a Cloisnak, meg az egész am. is tök fura volt meg hirtelen jött. Zatanna meg hát nem lepett meg de sztem ő is csak episodic volt. Lois reakciója meg a rész végén rohadt vicces volt:D Szóval, mivel már minden pár magára talált, sztem nem lesznek ijen problémák. Bár kijött egy elég aggasztó spoiler anno, nem tom olvastad e Ausiello és a kis *****-ok
|
|
|
Post by clark22 on May 23, 2010 15:22:35 GMT 2
Nagyon jó videó!:)Ezt a Youtube dolgot meg kéne már oldani:)
|
|
|
Post by susiel86 on May 23, 2010 17:35:40 GMT 2
Szerintem ne légy elkeseredve, teljesen jó ebben a formában is, a lényeg, hogy lássuk. ;D
Nagyon tetszett. Eddig szerintem ez lett az egyik legjobb videód.
|
|
|
Post by susiel86 on Jun 7, 2010 16:18:53 GMT 2
|
|
Post by susiel86 on Jun 27, 2010 23:34:57 GMT 2
megint nagyon tetszettek újabb karma
|
|
|
Post by susiel86 on Jul 28, 2010 12:33:48 GMT 2
A színek nagyon szépek. Megnézem majd YT verzióban is, ott nagyobb verzióban jobban látszik minden. megint karma
|
|
nevar
Full Member
Clois 4ever
|
Post by nevar on Aug 1, 2010 16:40:06 GMT 2
Mivel kicsit bekavartam a két youtube-os csatornámmal, ezért ide belinkelem a két csatornát: www.youtube.com/user/nevar61 és www.youtube.com/user/xGabi854 videót készítettem xG néven, az Already Over-t, a Mine Again-t, az I Wish-t és a Young Superman in Smalllville - Clark Kent becoming Superman-t (ez utóbbi nem azonos címen fut a két csatornán). Ezek közül az I Wishnek volt meg a vegasos fájlformátuma, amikor eldöntöttem, h mégis feltöltöm őket a nevar-os csatornára, aminek az az oka (a csatornák közötti ide-oda járkáláson kívül), hogy ott többen megnézik. Bár nem azért csinálom a videókat, hogy több millióan megnézzék, de mindenkinek inspiráló, ha nem csak a közvetlen barátai nézik meg a munkáját. A második csatorna létrehozásának eredeti oka az volt, hogy egy olyan videómat, amit szeretek, és elég jól is sikerült, nem tudtam feltölteni a youtube-ra (illetve a videó fennvan csak nem a saját zenéjével), mert letiltották a zenét. Ezért egy másik IP-ről van csinálva a 2. channel hátha alapon. Sajnos nem jött be, ezért kezdtem másra használni. A szerzői jogos témát egyébként itt a FanArt-on eléggé kibeszéltük akkortájt, ezt meg is találjátok itt: smallvillefanart.proboards.com/index.cgi?board=talk&action=display&thread=2&page=2
|
|
|
Post by susiel86 on Aug 10, 2010 23:45:31 GMT 2
Húúú erre már nem is emlékeztem, hogy fordítottam, de nagyon tetszik a videó. Tényleg egyre jobb vagy.
|
|
nevar
Full Member
Clois 4ever
|
Post by nevar on Aug 11, 2010 13:06:02 GMT 2
Húúú erre már nem is emlékeztem, hogy fordítottam, de nagyon tetszik a videó. Tényleg egyre jobb vagy. Köszi! De nem értem, minden videómban van 1-2 hiba! Elcsúszik a renderelésnél? Egyébként még a yt-n írtad, mikor fordítottad, h milyen meglepetés, h miről is szól végeredményben a dal So! Sikerült megtalálnia a yt-nek a Sonyval karöltve letiltotta itthon, meg Európa 80%-ában néhány videómat, még azt is, amire azt írtam, h legalább itt meg lehet nézni. Mostmár itt sem! Meg az I LOVE THE CALLING-jaimat sem *Annyira nagyon sírok* !
|
|
|
Post by susiel86 on Aug 11, 2010 23:08:58 GMT 2
Ne szomorkodj. Készítesz majd helyettük másikat. Kéne egy Youtube feliratú boxzsák, hogy le lehessen vezetni a feszültséget. ;D
|
|
nevar
Full Member
Clois 4ever
|
Post by nevar on Aug 19, 2010 15:53:56 GMT 2
Ez a Youtube feliratú boxzsák engem nagyon érdekelne! Agyba-főbe püfölném! So! Ha netalán valakit érdekelnének a videóim (amit enyhén szólva kétlek), akkor az itthon letiltott videóim mellé betettem a Dailymotion, illetve a Videa-s linket, volt amelyiket már a DM sem engedte lejátszani. A régi videóim - amik szintén nem nézhetők meg itthon - nem töltöttem már fel sehova.
|
|
nevar
Full Member
Clois 4ever
|
Post by nevar on Oct 17, 2010 7:53:37 GMT 2
Na! Ez az a videó, amiért warmot kaptam a videó törlésével egyben, a feltöltés után 2 héttel. Azért nem törlöm innen, mert bár én is töröltem a listámról,... képzeljétek... innen még mindig meg tudom nézni! Ha hiszitek, ha nem, ezt a videót, feltöltöttem másik yt-s acc-ra de még a nyers változatában és még nem HD-ben mentve. Ez most 3 hete van feltöltve (12.30) kiváncsiságból! Igaz, nincs mostanra sem 2300 nézője, de nem is törölte a Youtube. Frissítve 11.05.30-án: Időközben a yt letiltotta a beágyazást, tehát csak a link marad: www.youtube.com/watch?v=nv8f55io7ZkÉs jöjjön a következő videóm: Ok, ha már belinkeltem a kiváncsiságból feltöltött videmet, akkor legyen itt az utoljára készített videóm is: Az összes videóm megtalálható egy helyen, még az itthon letiltottak is, ITT: nevar1.blogspot.com/ Ha kiváncsi vagy rájuk, kérlek látogass el ide!
|
|