|
Post by WorldofSuperman on Mar 16, 2010 10:02:52 GMT 2
Itt tudtok bármilyen nem Superman/Smallville/JLA/stb. témában csevegni.
|
|
nevar
Full Member
Clois 4ever
|
Post by nevar on Mar 16, 2010 22:56:47 GMT 2
Hát srácok szerintem nem igazán jött eddig be sajna ez a FanArt dolog. Smallville-hun oldalán a szavazás állása elég lehangoló. Eddig 1 jó dolog történt (legalábbis számomra), megismerhettük Susie-t. Na jó, nekem az is, hogy belekóstoltam a videószerkesztésbe.
|
|
|
Post by WorldofSuperman on Mar 17, 2010 1:09:37 GMT 2
Igen, kissé lehangoló a szavazás. Másik dolog, hogy volt, aki jelezte, hogy résztvenne, mégsincs sehol.... Talán várjunk még az egész projekt elásásával, hátha csak idő kell, addig legfeljebb szórakoztatjuk magunkat.
|
|
nevar
Full Member
Clois 4ever
|
Post by nevar on Mar 29, 2010 16:22:11 GMT 2
szia Susie!
|
|
|
Post by susiel86 on Mar 29, 2010 19:55:28 GMT 2
Szia Kikerestem a Smallville.hun ról a fent említett szavazást és egyátalán nem vagyok meglepõdve az eredményen. Inkább azon lepõdtem meg, hogy ennyien összegyûltünk. Mármint én ezt már lassan 3 éve csinálom, és valamikor tavaly találtam egy magyar szerkesztõt magamon kívül. És onnantól senki mást. Így elég nehezen indult be az is, hogy egyátalán bárki is odafigyeljen a videóimra. Éppen ezért gondoltam, hogy jobb, ha az egészet angolul csinálom. Nemzetközi szinten sokkal több lehetõség van.
|
|
nevar
Full Member
Clois 4ever
|
Post by nevar on Apr 7, 2010 22:24:49 GMT 2
Szia Jenny!
|
|
Jenny09
Junior Member
Chlollier in Chlollieland
|
Post by Jenny09 on Apr 7, 2010 22:31:01 GMT 2
Szija, nah király lesz itt dumálni. Üdv minden Smallville és Metropolis lakónak! de lehet h át kéne húzni a sville témába XD
|
|
nevar
Full Member
Clois 4ever
|
Post by nevar on Apr 7, 2010 22:39:32 GMT 2
Átmentem
|
|
|
Post by susiel86 on Apr 8, 2010 23:13:54 GMT 2
Tök poén, hogy Al Septien válaszolt és az is, hogy azt írta, hogy Szervusz Hungary.
|
|
nevar
Full Member
Clois 4ever
|
Post by nevar on Apr 16, 2010 19:47:04 GMT 2
Szia Susie!
|
|
|
Post by susiel86 on Apr 17, 2010 1:23:35 GMT 2
|
|
|
Post by susiel86 on Apr 30, 2010 13:11:44 GMT 2
Jutyub beszélni magyar avagy gagyi magyar fordítások a Youtube-on:Most már több szinten zajlik a Youtube nemzetközi szinten élvezhetõvé tétele a mi legnagyobb szórakoztatásunkra. Egyrészt az összes gomb, link és minden, amire csak kattintani lehet, megkapta a magyarítást. De több ponton elég viccesre sikerült. Például ha rákeresünk egy kifejezésre és elolvashatjuk a megjelenõ találatok címeit és tartalom leírásának elsõ pár sorát is magyarul, akarom mondani magyarnak álcázva. Pl Smallville kulcsszóra: Videó: SMALLVILLE Season 6 Action!!www.youtube.com/watch?v=VOgMNa5JNG4&translated=1 RECAP OF ALL! THE BESTTT ACTION SCENES OF SMALLVILLE SEASON 6..FROM EVERY EPISODE 1 - 22!.. LET ME KNOW WHAT YOU THINK;) & dont forget to Rate it=D Magyar fordítás:A 6. évad legjobb akció jeleneteinek összefoglalója az 1.-22. részig. Írd le mit gondolsz és ne felejtsd az értékelést. Ezzel szemben a Jutyub vörzsön:Emlékeztetõ MINDEN! A BESTTT akciójelenetek A Smallville 6. évad .. minden RÉSZ 1-22! .. Hadd tudjam, mit gondol;)... másik pl: Lifehouse - You and Me - Love Theme Smallville Video Version www.youtube.com/watch?v=dUi2gbhP_mU&translated=1 Lifehouse brings the amazing You And Me. Enjoy it! Awesome Quality!!! © 2007 Geffen Records / UNIVERSAL MUSIC GROUP - All Rights Reserved Jutyub vörzsön:Lifehouse hozza a csodálatos te és én. Élvezem! Minõség félelmetes! © 2007 Geffen Records / Universal Music Group - Minden jog fenntartva. Egyébként van abban valami, hogy a Youtube- angol valahol a béka segge alatt van, mert a YT-ozó anyanyelvi szintû angolok sem foglalkoznak a nyelvtannal, a nem angol anyanyelvûek meg rendesen hibázgatnak és ebbõl magyarra fordítani csak Bavis és Butthead szinten lehet, de akkor meg minek erõltetni? Már várom, hogy mikor fordítják le magát az oldal nevet is TeCsõ-re. De akkor már az oldalt látogatók elnevezése is fordításra szorul. Youtuber=Tebütyök ;D ;D ;D Na de a Youtube nem csak nekünk, magyaroknak akar vicces perceket szerezni, hanem minden nézõnek. GÚGL nem beszélni angol???A másik nyelvészek idegeit borzoló tény az automatikus felirat. Ez is garantáltan fekve röhögõs, bár nyelvtudást igényel. A videó doboz alján van egy CC gomb, amire kattintva a hanganyag átírása menüpontra kell kattintani, majd a felugró ablakon OK. Ekkor a videó alá kerül egy olyan felirat, amit a google hangfelismerõ programja alapján készítenek a videóhoz. Innentõl lehetségessé válik, hogy Clark a CNN-nel, vagy Nancy-vel beszéljen Arkansasben, Chloe mentegetõzzõn USA elleni támadásokkal kapcsolatban, vagy Clark és Lois az egyik randijukon Iránban táncoljanak. Semmi értelme. ugye? Hát a Youtube automatikus feliratainak még ennyi sincs. Az iráni táncos randis feliratot a következõ videóhoz mellékelve lehet olvasni: www.youtube.com/watch?v=ZzXZuq3gbF4
|
|
nevar
Full Member
Clois 4ever
|
Post by nevar on Apr 30, 2010 18:44:14 GMT 2
Hát ez a fordítás nyugodtan beleférne az "FUN art -avagy az Unciklopédia"-'ba ;D ;D De azért kicsit megnyugtattál Susie, mert tegnap kissé megijedtem a magyar YT-tól, féltem h csak nekem van. Akármennyire nem tudok angolul, tegnap majdnem beledőltem a kardomba - főleg ha lett volna - amikor megláttam! De legalább mostmár értékelitek a guglival fordított videóimat, ugye? ;D ;D
|
|
|
Post by WorldofSuperman on Apr 30, 2010 20:37:39 GMT 2
Nekünk annyira fura az egész magyar dolog, hogy az összes létező fiókunkat vissza is állítottuk angolra. Röhejes az, hogy feliratkozások....
|
|
|
Post by susiel86 on May 1, 2010 12:55:24 GMT 2
És azt hol lehet? Most nincs energiám kikeresni, de nekem is jobban tetszene a régi angolos verzió. Egyébként is borzolják az idegeinket a sorozatos dizájn változtatásokkal, most ennek tetejében jönnek ezekkel a magyarításokkal. Még néhány LOLság: Nobody puts Baby in the cornerA csúcspontja a film újra, mint Johnny azt mondja: "senki nem hozza gyermekét a sarokba", és elvégzi az utolsó tánc "Elegem van az idõ ... Lady Gaga Bad Romance Look Aki nem Gaga õrült? Ez a megjelenés kértek, és elnézést, hogy ilyen sokáig csinálni, rettenetesen elfoglalt az ünnepek alatt, de itt van ... Lego Harry Potter Thing Vicces lego svindli a Harry Potter. Élvezik:) Galla Miklós és a laár pour lart poénjaira hasonlítanak. Turcsi a rövidlátó görény beleszeretett egy gázszivárgásba. ;D A humorista: www.youtube.com/watch?v=GUFedWyZFxU&feature=related
|
|