|
Post by Clark on Aug 23, 2010 13:36:50 GMT 2
Annyi kérdésem lenne h a képméretet mennyire állítottad h ilyen "duplaoldalas" lett. Mert nekem általában a kép felét lehagyta. Köszi a segítséget előre is.
|
|
|
Post by JociAp on Oct 6, 2010 9:25:25 GMT 2
Hello! Nagyon szeretnék Öntöl sok mindent megtudni, mert nem tudok még belépni sem. Kaphatnék valami elérhetõséget a krucifax@citromail.hu-ra? Elõre is kösz1! Üdv.
|
|
|
Post by JociAp on Oct 6, 2010 16:26:55 GMT 2
Kedves susiel86! Minden szavával egyetértek. Csepet sem szégyellem a tájékozatlanságomat, amit idõközben csökkentettem. Már regisztráltam is, de a PDF-fájlok feltöltése még nem megy. Most már csak az erre vonatkozó konkrét lépés leírása érdekelne, ha A/3-as méretû újságoldalak feltöltésére egyáltalán mód van. Ha nincs, snitt! Munkáihoz (alkotásaihoz) különben õszintén gratulálok! Még egyszer elnézést. Sajnálom.. Üdv.
|
|
|
Post by JociAp on Oct 6, 2010 20:15:58 GMT 2
Kedves susiel86!
Nagyon köszönöm a rlszletes leírást. Közben én megpróbáltam már lerakni egy újságoldalt (de még eredeti méretben, amely tényleg túl nagy). A visszajelzés szerint minden OK, ám a fájl ,,átmenetileg'' nem elérhetõ!
Holnap reggel - már a leírtak szerint - újra nekilátok. Még egyszer nagyon köszönöm.
Tisztelettel üdvözlöm, s ügyesebb tanítványokat kívánok!
|
|
|
Post by JociAp on Oct 6, 2010 21:30:05 GMT 2
Bocsánat a hibákért!
Sajnos mindeddig hiába töltöttem fel bármit, vagy nem lehetett hozzáférni (átmenetileg!?), vagy kitiltották. Ez meglepett, mert mások meg bármit (játékot is) felrakhatnak.
|
|
|
Post by JociAp on Oct 7, 2010 9:18:35 GMT 2
Tegnap este 11-ig próbálkoztam mind a két helyen feltölteni. PDF dokumentumokat. Persze(?) hiába. Valami mindig hibádzik, természetesen miattam. Ez már nem nekem (68) való. Feladom, bár reménykedem, hogy talán kivételt tesz, s mások miatt nem engem büntet. (Egy-két beszúrt illusztrációval egyszerûbben boldogulnék - talán...) Gondolom: hiába várom a levelet, de ettõl függetlenü nagyon köszönöm, hogy ilyen sok idõt szánt rám (kár, hogy feleslegesen) egy számítógépes analfabétára...
Üdv
|
|
|
Post by JociAp on Oct 7, 2010 13:15:04 GMT 2
Köszönöm, bár félreértett. Én akartam hasonló illusztrációkkal, Igaz tartózkodás mellett itt, megmutatni, hogy mikor éS hol akadok el. Hamarosan Megint megpróbálom, denevér EGY barátom javaslatára felmentem a scribid.com-ra, s eddig  - Ha úgy tetszik: a célig - jutottam. www.scribd.com/botarhubHa sikerülnek, ha tartózkodás AZ Ön által jacasolt megoldások, Soha nem felejtem el megtisztelÅ‘ segÃtÅ‘készségét, páratlan türelmét. S hogy büszkédjek, van, IME egy honlapom, Igaz, a legtöbb kissé hanyagolom. www.focimonitor.co.nr/Hát akkor MEG Egyszer köszönöm. Kézcsók éS Ãœdv. t-ly
|
|
|
Post by JociAp on Oct 7, 2010 13:44:10 GMT 2
Nálam OK volt a szöveg, de aztán annyi baromság (pl. denevér) jelent meg az elküldött verzióban, hogy csak ámulok. Azért talán kihámozható a lényeg. Elnézést!
Üdv.
|
|
|
Post by JociPa on Oct 7, 2010 17:33:41 GMT 2
Kedves susiel86! Köszönöm az elsismerést. Én is hasonlt írtam; megköszönve a pédátlan segítõkészségét és fantasztikus türelmét. A ,,lefagyástokat'' sajnálom. Most nekilátok a kapott útmutatás alapján a ,,feladatok'' megoldásának. A legjobbakat kívánva búcsúzom. Kécsók!
t-ly Zalaegerszeg Remélem ez olvasható lesz.
|
|
|
Post by JociPap on Oct 7, 2010 20:08:59 GMT 2
A fájl kívánt hozzáférni átmenetileg nem elérhetõ
Csak ez jön be, talán egyszer meg lehet nyitni. Vagy rossz helyre töltöttem le?
Bocs' és üdv.!
|
|
|
Post by JociAp on Oct 7, 2010 23:26:51 GMT 2
CÃmzett: a portál vezetÅ‘je, müködtetje, lapgazdája, akárkije [/ u]
Ki Kene modani Å‘szintén, hogy itt Csák fizetés utan lehet hozzájutni (Megnézni) a feltöltött fájlokat. Kérem, Ãrják MEG nyÃltan a tarifát [/ u]! Különben úgysem juthatok hozzá a fájlomhoz. Aki tisztában van a viszonyokkal Valódi, Kérem tájékoztasson! E-mailem ismert. (Felesleges hülyÃteni egymást azzal, hogy egy fájlom átmenetileg tartózkodás mellett elérhetÅ‘ ...) .
|
|
|
Post by WorldofSuperman on Oct 8, 2010 10:20:39 GMT 2
CÃmzett: a portál vezetÅ‘je, müködtetje, lapgazdája, akárkije [/ u]
Ki Kene modani Å‘szintén, hogy itt Csák fizetés utan lehet hozzájutni (Megnézni) a feltöltött fájlokat. Kérem, Ãrják MEG nyÃltan a tarifát [/ u]! Különben úgysem juthatok hozzá a fájlomhoz. Aki tisztában van a viszonyokkal Valódi, Kérem tájékoztasson! E-mailem ismert. (Felesleges hülyÃteni egymást azzal, hogy egy fájlom átmenetileg tartózkodás mellett elérhetÅ‘ ...) . A linken megadott fájl letöltéséhez nem szükséges semmit sem fizetni, néha a megaupload megbolondul. Próbálkozz többszöri frissítéssel.
|
|
|
Post by JociAp on Oct 8, 2010 13:19:37 GMT 2
|
|