|
Post by WorldofSuperman on Apr 27, 2010 9:26:17 GMT 2
Perry visszatér. Kell még más?
|
|
nevar
Full Member
Clois 4ever
|
Post by nevar on May 8, 2010 15:36:16 GMT 2
Kész, vége. Befejeztem a Smallville nézését a 18. percnél. Elmegyek inkább House-t nézni. Nem bírom én ezt a gyűrődést
|
|
nevar
Full Member
Clois 4ever
|
Post by nevar on May 8, 2010 16:43:01 GMT 2
Szerintem egyáltalán nem biztos, h Clark küldte a levelet. A Salvation tartalmában ez van Smallville-hun-nál: "Zod azt mondja Loisnak, hogy ő a Maszat és arra kéri, hogy lopja el Clarktól Rao könyvét." Akár ezért is találkozhatnak.
|
|
|
Post by smallvillehun on May 8, 2010 16:50:51 GMT 2
Szerintem nem Zodtól kapta az üzenetet, nem is szerepelt a részben. Igaz, hogy az van írva a leírásban, hogy ő mondja neki, de biztos lesz valami kavarodás. Egyre inkább az az érzésem, hogy Clark elmondja neki a következő részben.
|
|
nevar
Full Member
Clois 4ever
|
Post by nevar on May 8, 2010 16:52:36 GMT 2
de az 1ik régebbi interjúban minha úgy emlékeznék, h Lois még a 10. évadban is őrlődik Clark és a Maszat között. Az pedig azt jelentené, h nem mondja el neki.
|
|
Eddy
Junior Member
|
Post by Eddy on May 8, 2010 16:53:37 GMT 2
Szerintem Zod még nem tudja, hogy Clark-nál van Rao könyve. És a levél azután került Lois-hoz, hogy 1. Clark látta, ahogy Lois megmentette Perry-t 2. Martha is azt mondta, hogy tegye meg a következő lépést vagy elbúcsúzhat Lois-tól.
Szerintem Clark küldte, mert Zod abban a közvetlen környezetben fel sem bukkant. + Zod simán felhívta volna Lois-t, nem szenvedne levelekkel, hiszen Lois is tudta az ő telefonszámát (amikor felhívta a Charade-ban telefonon) Ez a régi módi levelezős/telefonfülkés stílus inkább Clark sajátja.
|
|
nevar
Full Member
Clois 4ever
|
Post by nevar on May 8, 2010 16:55:47 GMT 2
hát legyen igazatok
|
|
nevar
Full Member
Clois 4ever
|
Post by nevar on May 8, 2010 16:56:50 GMT 2
de erre a 10. évados őrlődésre ti nem emlékeztek? vagy már bennem keverednek össze a dolgok?
|
|
|
Post by smallvillehun on May 8, 2010 16:57:10 GMT 2
Lehetséges, nem emlékszem rá, hogy melyikben volt. De az a kép, amelyiken Clois csókolózik, az egy dolog, hogy sötétben vannak és esetleg nem látja az arcát (bár nem hiszem), de Lois mégis miért csókolna meg valaki mást, ha szereti Clarkot? Nekem ez elég fura lenne, meg nem is illene hozzá.
|
|
nevar
Full Member
Clois 4ever
|
Post by nevar on May 8, 2010 16:59:20 GMT 2
azért csókolná meg, mert Lois Clarkot is szereti meg a Maszatot is
pont ez a baja
|
|
Eddy
Junior Member
|
Post by Eddy on May 8, 2010 17:02:07 GMT 2
Szerintem lesz valami. Az persze nem biztos, hogy elmondja neki, de szerintem Lois rá fog jönni magától is. Erica mondjuk utalt rá, hogy jövőre is lesz valami ezzel a háromszöggel, szóval ki tudja, mi fog történni. Én abban reménykedek, hogy Clark elmondja, vagy Lois-nak minimum sejtése támad. + Clark csókolja meg Lois-t Maszatként a promóban, nem pedig fordítva. És már mindenki mondta Clark-nak, hogy mondja el neki az igazat, még Oliver is.
|
|
|
Post by smallvillehun on May 8, 2010 17:02:44 GMT 2
Ez igaz, de szerintem akkor se tenne ilyet Clarkkal. Inkább csak remélem... Mert ha igen, akkor csak még jobban eltávolodik egymástól Lois és Clark. Meg ott van az is, hogy egészen a rész utolsó pillanatáig fejlődni fog a kapcsolatuk, de akkor hogyan, ha nincsenek együtt?
|
|
nevar
Full Member
Clois 4ever
|
Post by nevar on May 8, 2010 17:03:42 GMT 2
na látjátok! "Erica utalt rá..."
|
|
|
Post by smallvillehun on May 8, 2010 17:04:52 GMT 2
Meg biztos rájön Lois a csókból (lásd: a 6. évadban, amikor Clark Green Arrow-nak öltözik).
|
|
Eddy
Junior Member
|
Post by Eddy on May 8, 2010 17:05:05 GMT 2
Szerintem Clark a Maszatként megcsókolja Lois-t, ő viszont ellöki, mert már tudja, hogy Clark-ot szereti. A Hostage-ban is utalt rá, hogy magának kell döntenie. A háromszöges-10. évados örlődés meg Clark-é lesz a köv évadban, hogy Lois nyíljon meg neki is annyira, mint a Maszatnak.
|
|