nevar
Full Member
Clois 4ever
|
Post by nevar on Apr 12, 2010 17:39:18 GMT 2
Susie lehidalok, ha ezt is olyan hamar megfejted, nem mintha sok évad szóba jöhetne, de akkor is
|
|
|
Post by WorldofSuperman on Apr 12, 2010 18:03:40 GMT 2
Na, ha ezt megfejti valaki, nyer egy 9. évad dvd-t. ;D ;D Attachments:
|
|
nevar
Full Member
Clois 4ever
|
Post by nevar on Apr 12, 2010 18:27:49 GMT 2
Remélem az utolsó 2 évadból van! A szinkronoson nincs CW logó.
|
|
nevar
Full Member
Clois 4ever
|
Post by nevar on Apr 12, 2010 20:10:34 GMT 2
és a következő kép persze nem a közvetlen, de ide juthatunk: azaz a Checkmate , amiben egyébként többször van ez a "kép", amikor Clark elmegy a Checkmate-be Chloét megmenteni és áramingadozás (vagy mi) lép fel. Na? Eltaláltam?
|
|
|
Post by WorldofSuperman on Apr 12, 2010 20:40:39 GMT 2
Igen, a Checkmate-ből való, de a legvégéről. Az utolsó 'elsötétülés'. ;D ;D Tiéd a DVD, amikor kiírtam...
|
|
|
Post by susiel86 on Apr 12, 2010 21:20:56 GMT 2
Na, ha ezt megfejti valaki, nyer egy 9. évad dvd-t. ;D ;D Na szerintem az esetleg idetévedõ olvasók lassan elkezdik azt hinni, hogy ez az alkony zóna egy csapat pszichomókussal SZTK keretes szemüvegben. ;D A korábbi képrõl összefoglalnám, hogy elsõ látásra mit tudtam leszûrni. Ez Lana kocsija a Smallville gimi elõtt. árulkodó jelek: címer, a visszapillantó tükörben õfelsége Cruella hercegnõvel. Az biztos, hogy az 5. évad elõtt készült a kép, mert az 5. évadtól már nem szerepel a gimi helyszínként. Ezenkívül biztos, hogy az 1. évadzáró utáni kép, mert Lana elõzõ kocsija szétesett a szélviharban. Elsõ ránézésre a 4. évadra tippeltem, mivel abban biztos voltam, hogy Lana ezzel a kocsival jött meg amikor Loissal elõször találkozott. Viszont biztos nem a 4. évad 2. felében van, mert ott nem volt olyan, hogy Lana kocsival ment a suliba, illetve csak egyszer, mikor a fagyasztó srác elrabolta, de biztos, hogy nem abból a jelenetbõl van. Ezzel együtt majdnem 100 % biztosan kizárnám a 4. évadot. Egyébként ez volt az a kocsi, amivel Lana borult a 100. részben és amivel a 6. évad utolsó részében felrobbant a klón. A sötétülõ képrõl Metallo ugrott be, mert ott használtak ennyire éles vágásokat. Viszont még tippeltem a Rabidra vagy a Conspiracyra is. Tavaly Davis részeiben is voltak ilyen sötét képek. Nem gyakran alkalmazzák, de a nyitó jeleneteknél többször is, ott viszont nem szokott lenni CW embléma. Már várom, hogy a következõ kép mekkora elvetemültséget fog tartalmazni. Addig is a gimis kép megfejtésének izgalmait áttestálom másra. Most megyek elemezni az árfolyamok inflációra gyakorolt hatását. Ja és annak érdekében nem lehet semmit tenni, hogy a fórumon a magyar idõ látszon? vagy ez valami egyedi adatlapon történõ beállítást igényel? Mert engem nagyon zavar, hogy szinte követhetetlen, hogy ki mikor ír.
|
|
nevar
Full Member
Clois 4ever
|
Post by nevar on Apr 12, 2010 21:28:47 GMT 2
Eddig tökéletes a logikád
|
|
|
Post by WorldofSuperman on Apr 13, 2010 0:52:06 GMT 2
Na majd kitalálok valami okosat. Csak rámtört öt percre a hülyeség.... ;D ;D (Időt már rengetegszer állítottam az admin felületen. Rám se bagózik ez a fórumnak nevezett valami. Például nyári időszámításról nem is hallott. Próbáld meg a saját beállításaidban beállítani, ott is lehet elvileg.) Belepiszkáltam az időbeállításba megint, majd jelezzetek, hogy így megfelelő-e?
|
|
|
Post by susiel86 on Apr 13, 2010 16:32:00 GMT 2
Columbo módjára rekonstruálnám az eseményeket. ;D
Az elsõ felét nem írom le mégegyszer, de röviden elsõ körben a 2-3 évadra szûkítettem a lehetõségeket. Ezután inkább a 3 évadon indultam el és máris megtaláltam.
3x03 Extinction
|
|
nevar
Full Member
Clois 4ever
|
Post by nevar on Apr 13, 2010 16:34:49 GMT 2
Nyertél
|
|
|
Post by susiel86 on Apr 13, 2010 16:43:10 GMT 2
következõ Attachments:
|
|
nevar
Full Member
Clois 4ever
|
Post by nevar on Apr 16, 2010 19:55:31 GMT 2
Susie ez nehéz! Az életben nem kapod meg a megfejtést rá ;D
|
|
|
Post by susiel86 on Apr 16, 2010 22:26:29 GMT 2
Ne már. Nem hiszem, hogy annyira nehéz. Egy-két rész jöhet csak szóba, ha igazán belegondolsz. A Talon nagyobb szivatás volt részemrõl.
|
|
|
Post by susiel86 on Apr 22, 2010 10:19:01 GMT 2
Többre mennénk, ha leírnátok, hogy mit láttok a képen és abból mire következtettek. Így megvan az esélye, hogy más találja ki az alapján, amit valaki leír, de legalább a játék is izgalmasabb és jobban halad.
|
|
|
Post by WorldofSuperman on Apr 22, 2010 11:39:22 GMT 2
Két kopasz, valószínű, hogy az egyik Lex, mivel az ablak mintája hasonlít a Kastély ablakmintájához. Tehát az első hét évad egyik részében kell lennie.
|
|